Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 26/6 - 2/7 thumbnail

Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 26/6 – 2/7

Από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο-Μαθηματικό 


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.AΡΙΘΜΟΣ 1
Τα ερωτικά σας έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας αυτήν την εβδομάδα γιατί σε αυτόν τον τομέα θα έχετε μεγάλη τύχη. Φαίνεται ότι με τις αποφάσεις που έχετε πάρει κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαχειριστείτε με ήπιο τρόπο την σχέση σας, για να βάλετε ,στην θέση τους όσα πράγματα είχαν πάρει αρνητική τροπή.
Είναι ένα διάστημα αναπόλησης, καλών αναμνήσεων , ή ακόμα και συνάντησης με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν σας. Μέσα από αυτήν διαδικασία επαναπροσδιορισμού θα έχετε ικανοποίηση. Είναι τα γνωστά, τα οικεία πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δίνουν μια αίσθηση φροντίδας .
Ανοίξτε την καρδιά σας μην αφήσετε το φόβο και την άρνηση να σας κρατάνε δέσμιους.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Την εβδομάδα αυτήν μια είναι η κύρια συμβουλή: Mην πάτε γυρεύοντας και μην ξύνετε τα νύχια σας για εντάσεις και διαπληκτισμούς!!
Σίγουρα η εβδομάδα έχει μια πρόκληση και πρέπει εσείς να παραμείνετε σε απόλυτη ισορροπία και ετοιμότητα καθώς οι σχέσεις (κάθε είδους) δείχνουν ότι απειλούνται.
Να φροντίσετε να αμυνθείτε δυναμικά μόνο στην περίπτωση που δεχθείτε επίθεση, αλλιώς μην κλείνεστε σε προστατευτικά τείχη.
Αν αυτήν την περίοδο έχετε την αίσθηση ότι δοκιμάζεστε ,ίσως έχετε δίκιο αλλά να θυμάστε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
Ερωτικά μην κάνετε πειραματισμούς και υπερβολές γιατί ο σύντροφος δεν είναι στην κατάλληλη φάση για κάτι τέτοιο.ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Ένα αίσθημα απογοήτευσης ,δυσαρέσκειας και πλήξης θα σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι ίσως έχετε απογοητευτεί από προηγούμενη σχέση κι έτσι δεν αισθάνεστε πλέον ενθουσιασμό για το ενδεχόμενο μιας νέας αγάπης .
Το διάστημα αυτό σας δίνει μια ευκαιρία ενδοσκόπησης και σας ενθαρρύνει να διερευνήσετε και να αξιολογήσετε τις επιλογές σας, οι οποίες είναι πολλές αλλά λόγου φόβου επιλέγετε την μοναξιά.
Όσοι είστε σε σχέση πρέπει να προβείτε σε ενέργειες ανανέωσης, καθώς κινδυνεύει να πληγεί ανεπανόρθωτα από την ρουτίνα και τη συνήθεια. Ίσως εκδηλωθεί μια συναισθηματική απομόνωση, ή ενδέχεται να νιώσετε ότι η σχέση σας είναι στάσιμη και δεν οδηγεί πουθενά.
Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να αναρωτηθείτε αν η σχέση αυτή σας καλύπτει ή όχι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν άμεσες αλλαγές.
Προσέχετε την υγεία σας και προσπαθήστε να κοιμάστε περισσότερο ώστε να ξεκουράζεστε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση που νομίζατε ότι είχατε ξεπεράσει και που ουσιαστικά ανήκει στο παρελθόν σας.
Αν η κατάσταση αυτή έχει να κάνει σχέση με άτομο από το παρελθόν σας ,έχετε προσπαθήσει να το κάνετε να φύγει από το μυαλό ή την καρδιά σας, όμως το πρόσωπο αυτό είναι ακόμα παρών στην ζωή σας ,έστω και νοερά.
Πρακτικά αυτό μπορεί να σχετίζεται επίσης με έναν γάμο μέσα από τον οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε ή ένα ερωτικό πρόσωπο με το οποίο χωρίσατε , όμως θέλετε να έχετε επανασύνδεση.
Υπάρχουν μέσα σας απωθημένα και συναισθηματικές πληγές που πρέπει να ξεπεράσετε, όπως και να λύσετε τα εσωτερικά σας διλήμματα σχετικά με μια κατάσταση, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε και να μην γίνεστε έρμαιο συναισθημάτων που σας ελέγχουν και τελικά σας κρατούν πίσω.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Πρέπει να οπλιστείτε με ψυχικό σθένος, ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τον περιορισμό και την καταπίεση που θα νιώθετε αυτήν την εβδομάδα.
Αν έχετε μόλις ξεκινήσει μια νέα σχέση δε θα ξέρετε τι να περιμένετε από το ταίρι σας ή κι από την ίδια τη σχέση. Θα νιώθετε αναποφάσιστοι ή σε πλήρη σύγχυση καθώς ενδέχεται το άτομο που εμπλέκεστε να έχει φοβία δέσμευσης.
Πιθανότατα να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου απλά δε θα ξέρετε πώς να χειριστείτε τα ερωτικά σας θέματα. Κάντε ένα βήμα πίσω κι επανεξετάστε την κατάσταση σκεπτόμενοι ορθολογιστικά.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν σε αυτήν την φάση σας φέρνουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Σκέφτεστε την έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή μιας ερωτικής σχέσης; Αυτό το διάστημα σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου στην ζωή σας.
Η εβδομάδα σας τονίζει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τις αξίες σας, πράγμα το οποίο επεκτείνεται πέρα από τα υλικά αγαθά. Σας επισημαίνει ότι πρέπει ξεκαθαρίσετε τι εντύπωση κάνετε στους άλλους, τι δίνετε και τι παίρνετε πίσω ως αντάλλαγμα.
Δώστε -αν θέλετε να πάρετε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Σε περίπτωση που υπάρχουν θέματα που σας κρατάνε πίσω ή σας μπλοκάρουν, για να βρείτε λύσεις, θα πρέπει να επιλέξετε τη ψυχρή λογική κι όχι τους άσκοπους συναισθηματισμούς και να μη σκεφτείτε ούτε στιγμή ,μην διστάσετε να απαλλαγείτε από βαρίδια όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Συζητήστε και ξεκαθαρίστε καταστάσεις αν και κάποιες φορές αυτό γίνεται με απότομο τρόπο.
Από φαντασιώσεις ψέματα και παραμύθια προτιμήστε την αλήθεια, την ειλικρίνεια και τις ξεκάθαρες συζητήσεις.
Ίσως να χρειαστεί να πάρετε ρίσκα και να μη διστάσετε να κυνηγήσετε ευκαιρίες.
Έχει έρθει η στιγμή που επαγγελματικά σχέδια και ιδέες θα αρχίζουν να υλοποιούνται, πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένατε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Κάνατε κάποιες βιαστικές επιλογές και αυτές με την σειρά τους σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πάει στραβά ή τι πρέπει να εγκαταλείψετε. Πολλοί από σας αισθάνεστε παγιδευμένοι, ανυπεράσπιστοι και μπλοκαρισμένοι και θα απελευθερωθείτε μόνο αν αποδεχτείτε τι είναι αυτό που σας καταπιέζει.
Η συμπεριφορά σας από την άλλη πλευρά και οι παγιωμένες ιδέες σας δημιουργούν πισωγυρίσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Κάντε ένα διάλειμμα για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και αποφασίστε τι θέλετε πραγματικά.
Αν αξίζει τον κόπο δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας, αν πάλι θεωρείτε ότι ματαιοπονείτε εγκαταλείψτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα σχέδια σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Το μυστικό είναι να μην κρατηθείτε καθόλου σε ότι πιστεύατε μέχρι τώρα ότι σας έδινε ασφάλεια γιατί αυτό ακριβώς θέλει να ‘’γκρεμίσει’’ η εβδομάδα αυτή .Όσο θα γαντζώνεστε στο ασφαλές και στο οικείο τόσο περισσότερο δεν θα αντέχετε τον άνεμο των αλλαγών και τόσο περισσότερο θα υποφέρετε από την άρνηση σας να αφήσετε το παλιό πίσω σας.
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα έρχονται να τα αλλάξουν όλα.
Τόσο καιρό μένατε κολλημένοι και τελικά πλέκατε μόνοι σας το ‘’θάνατο’’ σας.
Τι από τα παλιά θα αντέξει; ποιες προσκολλήσεις θα ξεριζωθούν; Το νιώθετε πως όλα αλλάζουν.
Θα ανοίξετε πόρτες που ήταν κλειστές και θα αφήσετε πράγματα – συνήθειες και καταστάσεις που σας πλήγωσαν , να απελευθερωθούν.


 


 Μάνος Μηκίδης


Αριθμολόγος- Μαθηματικός

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X