Ημερήσιες προβέψεις 27/6 thumbnail

Ημερήσιες προβέψεις 27/6

ΚΡΙΟΣ: Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε καθώς η ευθιξία σας να σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από εσάς και ιδιαίτερα από τη συνέπειά σας. Ελέγχετε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούριο αντικείμενο που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και εγκαταλείψτε την υπερβολικά υποχωρητική συμπεριφορά που δε σας ταιριάζει.


ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε μια ανικανοποίητη επιθυμία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις. Δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας.


ΖΥΓΟΣ: Δείτε το παρόν ξεκαθαρίζοντας παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να σας μαυρίζει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να υπερισχύσει, γιατί το αποτέλεσμα εκτός από αναμενόμενο θα είναι μη αναστρέψιμο. Εξάλλου, θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε πριν αντιδράσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ριζοσπαστικές λύσεις για αυτό το διάστημα θα είναι ότι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δε θα είναι ο κατάλληλος.


ΙΧΘΥΣ: Δε θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε.


 


πηγή: http://www.oroskopos.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X