Επιστολή προς τον διευθυντή του καταστήματος ΔΕΗ της Ρόδου στέλνει ο δήμαρχος της Λέρου καθώς -σύμφωνα με όσα καταγγέλλει- αναμένεται διακοπή της ηλεκτροδότησης σε 14 νοικοκυριά του νησιού, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ και ενώ επίκειται νέο κύμα καύσωνα.
Αναφέρει ο δήμαρχος Μιχαήλ Κόλιας:
«Όπως γνωρίζετε, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας, οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτροδότησης προσπαθούν εδώ και μέρες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα κεντρικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και με τα τηλέφωνα των γραφείων σας στην Κω, προκειμένου να προσχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους, αλλά δυστυχώς στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανένας!
Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε να ανακόψετε τις διακοπές ηλεκτροδότησης, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες, αλλά και με το πρόβλημα επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας με τις υπηρεσίες σας».
Πηγή: nooz.gr