Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη 28/6 thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη 28/6

ΚΡΙΟΣ:Τη σημερινή μέρα, η επικοινωνία σου χρειάζεται προσοχή καθώς οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής φανερώνουν ένταση και μπερδέματα. Θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου και τα μηνύματα που περνάς στην άλλη πλευρά, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να επιλύσεις και προβλήματα που είχαν απλά προσπεραστεί.


ΤΑΥΡΟΣ:Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα και η σύνοδος Ερμή – Άρη που κορυφώνονται σήμερα, σε καλούν να μιλήσεις ανοιχτά για τις ανάγκες σου στον/στην σύντροφό σου. Μάλιστα, ενδέχεται να σου βγουν παρορμητικά κάποια πράγματα ή να έρθουν στο νου σου αναμνήσεις που αποτελούν αγκάθια στη σχέση σου και να τα εκφράσεις με τέτοιο τρόπο που πληγώνει την άλλη πλευρά. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την ένταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ:Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Άρη σήμερα, συνθέτοντας ένα σκηνικό επικοινωνιακής σύγχυσης. Ίσως να έχουν ανακύψει οικονομικά προβλήματα που δημιουργούν ένα κλίμα έντασης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή να αισθάνεσαι ότι κάποιες ανάγκες σου δεν ικανοποιούνται πλέον μέσα στη σχέση. Προσπάθησε να μιλήσεις με ήρεμο τρόπο και να αναζητήσετε μαζί τις λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή, καθώς ενδέχεται να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Η σύνοδος Ερμή – Άρη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σε κάνει παρορμητικό και απότομο στον τρόπο έκφρασης, ενώ ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια και παλιές καταστάσεις που σου δημιούργησαν ανασφάλεια. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ίσως να βοηθήσει στην επαναφορά των ισορροπιών μέσα από μία συμπονετική στάση.


ΛΕΩΝ:Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα και τον Άρη σε όψη τριγώνου και συνόδου αντίστοιχα, κάτι που ενδεχομένως να σου φέρει ένα εσωτερικό μπέρδεμα. Οι πληροφορίες και τα δεδομένα πιθανόν να είναι συγκεχυμένα στο μυαλό σου και δεν αποκλείεται να σου έρθουν σκέψεις για μια παλιά σου σχέση που σου άφησε απωθημένα. Καλό είναι να ακούσεις το ένστικτό σου πριν προχωρήσεις σε κινήσεις επανασύνδεσης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα και η σύνοδος Ερμή – Άρη φέρνουν συζητήσεις στη σχέση σου, αναφορικά με το παρελθόν και το μέλλον της. Ο/Η σύντροφός σου μάλλον ζητάει την προσοχή και την βοήθειά σου, ώστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που τον απασχολεί και να προχωρήσετε μαζί παρακάτω. Προσπάθησε να ακούσεις τις ανάγκες του/της.


ΖΥΓΟΣ:Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Άρη τη σημερινή μέρα, όψεις που ενδεχομένως να φέρουν κάποιες λεκτικές συγκρούσεις στη δουλειά ή στη σχέση σου, οι οποίες θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Αν υπάρχουν συναισθήματα που έχεις καταπιέσει, πρόσεξε γιατί θα βγουν με επιθετικό τρόπο προς τους άλλους και ίσως πληγώσεις κάποιον/α που δεν έχει ευθύνη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Ο Ερμής απο το ζώδιο του Καρκίνου συναντά τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο και τον Άρη σε σύνοδο τη σημερινή μέρα, ωθώντας σε κάνεις σχέδια για το μέλλον σας με τον/την σύντροφό σου και να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες, ίσως και ένα ταξίδι αναψυχής. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα τους ξυπνήσει συναισθήματα και πάθη.


ΤΟΞΟΤΗΣ:Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, μια όψη που φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα, τα οποία εκφράζεις λεκτικά προς το ταίρι σου με άτσαλο τρόπο. Προσπάθησε να αναζητήσεις την βαθύτερη αιτία του προβλήματος και να μη μένεις σε επιφανειακές σκέψεις που δεν βοηθούν στην επίλυσή του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Η σημερινή μέρα κρύβει ένταση, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς η σύνοδος Ερμή – Άρη σχηματίζεται στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ένας τσακωμός με το ταίρι σου που αφορά ένα θέμα από το παρελθόν που ανακύπτει, ίσως να οδηγήσει σε μία ρήξη ανάμεσά σας, καθώς λέγονται λόγια που δύσκολα παίρνεις πίσω. Άφησε τη συναισθηματική σου πλευρά να εκφραστεί, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη σήμερα, ίσως να φέρει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε περιτριγύριζει και κινείται στο περιβάλλον εργασίας σου ή σε κάποιο μέρος που επισκέπτεσαι σε καθημερινή βάση. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να προσέξουν, γιατί ενδέχεται να μεταφέρουν κάποια ένταση από τη δουλειά τους μέσα στη σχέση.


ΙΧΘΕΙΣ:Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα και ένταση για σένα, αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Άρη, φέρνοντας μία ερωτική γνωριμία που θα σου ξυπνήσει έντονα πάθη ή μια δυνατή εξέλιξη με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και επιθυμείς να δεις τη σχέση σας να προχωρά παρακάτω.


 


πηγή:https://www.myastro.gr/ 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X