Πώς θα καταλάβω αν εκείνος ενδιαφέρεται; thumbnail

Η Βιολέτα

Πώς θα καταλάβω αν εκείνος ενδιαφέρεται;

Η αναγνώστρια ρωτά:


Νομίζω πως έχω ερωτευτεί ένα συνάδελφό μου. Αν δεν είναι έρωτας, είναι έντονη έλξη. Εκεί που δείχνει ενδιαφέρον, την επομένη συμπεριφέρεται σαν να είμαι το φιλαράκι του. Πώς θα καταλάβω αν ενδιαφέρεται;


Απαντά η Δήμητρα Τραυλού Οικογενειακή θεραπεύτρια – σύμβουλος


Αγαπητή αναγνώστρια,


Πώς να ξεχωρίσεις το φιλικό από το ερωτικό, όταν εκείνος δεν σε αφήνει να το ξεχωρίσεις και όταν τη μια σου συμπεριφέρεται σα να είσαι το φιλαράκι του και την άλλη δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον; Αφού ούτε ο ίδιος μπορεί να τα ξεχωρίσει και να κρατήσει μια συνεπή συμπεριφορά, πώς μπορείς εσύ να τα καταφέρετε. Το ερώτημα, που χρειάζεται να απαντήσεις, είναι γιατί εσύ έλκεσαι από έναν τέτοιον άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι ξεκάθαρος στο τι ζητά και στο τι θέλει από σένα.


Επίσης, δεν αναφέρεις πολλές πληροφορίες για σένα. Πόσων ετών είσαι; Τι είδους συνάδελφοι είστε; Μήπως σε τραβά και εσένα η ασάφεια αυτή; Τι ξέρεις για αυτόν τον άνθρωπο; Μήπως χρειάζεται να απαντήσεις πρώτα μέσα σου σε όλα αυτά τα ερωτήματα; Όταν αποφασίσεις τι ζητάς εσύ, τότε ίσως ξεκαθαρίσει και η κατάσταση.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X