Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στους δήμους
Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στους δήμους thumbnail

Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στους δήμους

Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα συμβασιούχοι στους δήμους με αίτημα τη μονιμοποίησή τους.


Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ βρίσκεται σε 24ωρη απεργία.


Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συνεδριάσει εντός της ημέρας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων.


Η συμμετοχή στην πορεία είναι μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές δεδομένων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη.


Πάντως ήδη οι εργαζόμενοι στους δήμους έχουν αυξήσει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η συμφωνία με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων.


Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, έχει επεξεργαστεί ένα plan B σε περίπτωση που δεν λήξει η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα. Το σχέδιο αφορά στην επίταξη των απεργών με δικαστική απόφαση και την αποκομιδή σκουπιδιών με οχήματα και προσωπικό του στρατού, όπως αναφέρει η Καθημερινή.


Πηγή: in.gr


Διαβάστε περισσότερα:


Οριακή η κατάσταση με τα σκουπίδια – Έκκληση στους απεργούς από κυβέρνηση και φορείς  

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X