Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Διευθυντής εκπαίδευσης κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει γονέα
Διευθυντής εκπαίδευσης κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει γονέα thumbnail

Διευθυντής εκπαίδευσης κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει γονέα

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου ημέρα πανελλήνιας κινητοποίησης της ΟΛΜΕ στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για εκπαιδευτικά ζητήματα, η ΕΛΜΕ Εύβοιας μαζί με τους γονείς παιδιών Ειδικής Αγωγής, που είχαν παρευρεθεί και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του σωματείου τους, παρουσιάστηκαν στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκφράσουν την κοινή τους ανησυχία για τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και ιδιαίτερα για τον κίνδυνο να κλείσουν οι δομές ΕΑΕ του νομού Εύβοιας, λόγω ολιγωρίας του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να πράξει τα σχετικά δέοντα.


Όταν αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές Ειδικής Αγωγής αναζήτησαν τον Διευθυντή Εκπαίδευσης για να του επιδώσουν ψηφίσματα και να ενημερωθούν για τις ενέργειες που έχει πράξει η Διεύθυνση, βρήκε το γραφείο του κλειδωμένο, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κτήριο και κρυβόταν σε άλλο γραφείο, προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση με το Δ.Σ. και τους γονείς.


Όταν μετά λίγη ώρα τον ανακάλυψαν στο γραφείο των συμβούλων, και αφού του ζήτησαν να προσέλθει στο γραφείο του για να συζητήσει με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς άρχισε να φωνάζει ότι δεν έχουν κλείσει ραντεβού να τους σπρώχνει, να συκοφαντεί και να προπηλακίζει εκπαιδευτικούς και γονείς, οι οποίοι επέμεναν ότι αν δεν πάρουν απαντήσεις δε θα φύγουν από τη Διεύθυνση.


Σύμφωνα με την καταγγελία των εκπαιδευτικών φορέων, το αποκορύφωμα όλης αυτής της αλαζονικής συμπεριφοράς και του αυταρχισμού ήταν να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να συλλάβει ένα γονέα, υποστηρίζοντας ότι «του κάνουν bullying»!


Είναι η πρώτη φορά που Διευθυντής Εκπαίδευσης καλεί την αστυνομία για να συλλάβει γονείς επειδή ζητούν ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών τους.


Οι καθηγητές και οι γονείς της Εύβοιας, μέσα από τους φορείς τους, καταδικάζουν την αυθαίρετη, αντιθεσμική και άκρως αλαζονική συμπεριφορά του Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας και απαιτούν να ανακληθούν δημόσια, όπως δημόσια εκτοξεύθηκαν, οι κατηγορίες ενάντια στους εκπαιδευτικούς.


Πηγή: efsyn.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X