Έξωση λόγω θορύβου στην κόρη της Whitney Houston

Οι φήμες φέρουν την 20χρονη να δέχθηκε εντολή έξωσης από τους γείτονές της, καθώς δεν αντέχουν άλλο τον θόρυβό της. Επί έξι μήνες οι κάτοικοι του κάτω ορόφου υποφέρουν από τη θορυβώδη Bobbi Kristina και τον φίλο της, τον θετό γιο της αείμνηστης Whitney Houston, Nick Gordon, ώστε αποφάσισαν να λάβουν δράση.

Έτσι, μέσω δικαστικού επιμελητή ζητούν από τη νεαρή να φύγει από το σπίτι! Εκείνη, σύμφωνα με φίλο του γείτονα, άφησε πάνω στην πόρτα του, ένα σημείωμα όπου εξέφραζε ακριβώς πόσο εξαγριωμένη είναι “Ευχαριστώ! Είστε σ…α στην άκρη του παπουτσιού μου. Ευχαριστώ που κάνατε μια δύσκολη χρονιά ακόμη δυσκολότερη…” και συνεχίζει με άλλα τέτοια ευγενικά και χαριτωμένα.

Από την πλευρά του ο γείτονάς της, υπερασπίζεται απόλυτα τη δραστική του κίνηση καθώς λέει ότι της είχε κάνει παράπονα το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον δέκα φορές, ενώ τώρα η Bobbi Kristina παρέδωσε τα κλειδιά της κι εγκατέλειψε ήδη το οικοδομικό συγκρότημα. Βέβαια, η κόρη της αείμνηστης ντίβας της pop εξέφρασε την οργή της και στο twitter όπου διέψευσε την έξωση: “Έκπληκτη με την ιστορία του τρελού γείτονα. Επέλεξα να μετακομίσω. ΑΥΤΟΙ ήταν ο εφιάλτης”.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα