Σχέδιο Ευρώπης στον Παναθηναϊκό

Πλάνο για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν έτοιμο στον Παναθηναϊκό. Με την πληροφόρηση που έχουν στο Τριφύλλι ο φάκελος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν “περνάει” από το μικροσκόπιο των ελεγκτών της UEFA και πλέον οι Πράσινοι… αγγίζουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή έστω και από το παράθυρο!

Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας έχουν καταρτίσει σχέδιο και για την περίπτωση που ο Παναθηναϊκός λάβει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Europa League. Σε αυτή την περίπτωση η προετοιμασία θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο για 4 Ιουλίου. Το ίδιο θα συμβεί και με την αναχώρηση για το Άρνεμ της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτό που επίσης θα πρέπει να γίνει είναι να ετοιμαστεί νωρίτερα η Λεωφόρος. Εξ ου και η σημερινή επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήθελε να δει με τα μάτια του την πορεία των έργων και το κατά πόσο είναι εφικτό να είναι έτοιμο το γήπεδο στις 18 Ιουλίου οπότε και θα δοθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας.

Περισσότερα στο pamesports.gr

Σχετικά άρθρα