Χωρισμός: Άρχισε να ζηλεύει και να γίνεται επιθετικός thumbnail

Η 21χρονη αναγνώστριά μας, Κούλα

Χωρισμός: Άρχισε να ζηλεύει και να γίνεται επιθετικός

Γεια σας,


είμαι 21 χρόνων και δουλεύω 5 χρόνια σε μια επιχείρηση, που αρχικά εργαζόταν και η μητέρα μου. Γενικά, είμαι καλή στη δουλειά μου.


Εκεί γνώρισα τον συνέταιρο της μητέρας μου, η οποία είχε ένα μικρο ποσοστό της επιχείρησης. Αυτός είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος σε διάσταση και με δυο παιδιά. Εγώ ποτέ δεν είχα κάνει κάποια κίνηση, ώσπου στα 18 μου με πλησίασε και μου είπε με ευγενικό τρόπο ότι του αρέσω κλπ.


Με τον καιρό σαν να τον ερωτευόμουν και καταλήξαμε να είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί. Η μητέρα μου μετακόμισε στη Γερμανία και το ποσοστό πέρασε σε έμενα. Τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα είναι άσχημα. άρχισε να με ζηλεύει σε σημείο να μην μπορώ να βγω με φίλες μου, αλλά και να μιλήσω σε άνθρωπο.


Επίσης δεν μπορώ να φοράω ό,τι θέλω. Αργά ή γρήγορα άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα δείγματα της σχέσης. Όσοι το υποψιάζονται κουτσομπολεύουν συνέχεια και μάλλον σκέφτονται ότι είμαι εγώ η αιτία διάλυσης του γάμου. Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω. Έκανα και προσπάθειες να χωρίσουμε, αλλά ο ίδιος κάθε φορά γίνεται επιθετικός με τα λόγια του.


Εάν χωρίσουμε μου λέει πως δεν θέλει να παραμείνουμε και συνεργάτες. Θέλω να χωρίσω για προχωρήσω με τη ζωή μου. Ο ίδιος, όπως έχω καταλάβει, είναι αρκετά χειριστικός και τοξικός άνθρωπος, παρόλο που εγώ, η χαζή, ακόμη και έτσι τον αγαπάω, αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.


Στο ερώτημα απαντά η Μαντώ Μαΐντά, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια


Η σχέση την οποία έχετε αναπτύξει με αυτόν τον άνθρωπο ονομάζεται σαδομαζοχιστική και είναι καταστροφική και για τις δύο πλευρές. Νομίζω ότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν έχετε κανένα απολύτως μέλλον με ένα τέτοιον άνθρωπο και το μόνο που θα σας προσφέρει θα είναι η δυστυχία και ο πόνος.


Για εμένα το ποιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ενημερώσετε τους δικούς σας ανθρώπους για όσα σας συμβαίνουν και να μιλήσετε και για τις αυτοκτονικές σας ιδέες γιατί απ' τη στιγμή που υπάρχουν θα πρέπει να έχετε άμεσα δίπλα σας ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας αγαπούν. Επιτακτική θα έκρινα και την επίσκεψη σε κάποιο ειδικό γιατί μπορεί αυτό το διάστημα να χρειαστείτε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική στήριξη. 


Μην καθυστερείτε λοιπόν. Βάλτε τον εαυτό σας σε άμεση προτεραιότητα και φροντίστε τον άμεσα!


Διαβάστε ακόμα:


Χωρισμός: Πώς γίνεται ο άνδρας που αγαπάς να αλλάζει τόσο εύκολα;


Πράγματα που μας πιέζουν σε μια σχέση και χωρίζουμε


Χωρισμός: Mάθε να τον ξεπερνάς χρησιμοποιώντας τη λογική

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X