Στο κρεβάτι ο τέως της Miley Cyrus με τη νυν του Johnny Depp!

Η φρεσκοχωρισμένη Miley Cyrus προσπαθεί απελπισμένα να δείξει στον κόσμο ότι όλα… βαίνουν καλώς. Τι sexy εμφανίσεις, τι καυτοί τίτλοι, τι νέο σινγκλ… Υπάρχει όμως ένα video που θα την κάνει να γίνει πράσινη από ζήλια.

Από την άλλη πλευρά, ο Johnny Depp υπήρξε σε σχέση με τη Vanessa Paradis επί 14 χρόνια και μαζί της έχει δύο παιδιά. Αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα για τα μάτια -και όχι μόνο- της Amber Heard. Και τώρα αυτή πώς του το ξεπληρώνει; Με καυτές σκηνές στο κρεβάτι με τον Liam Hemsworth. Ε, τώρα δεν είναι λογικό να γίνει ολίγον τι πύραυλος ο Johnny;

Κι όμως, οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία “Paranoia” και οι ερωτικές σκηνές μεταξύ τους βάζουν φωτιά στην οθόνη. Είτε υποκρίνονται είτε το αισθάνονται, μόνο το γεγονός ότι ο Liam εμφανίζεται διαρκώς ημίγυμνος και στην αγκαλιά της αντροχωρίστρας Amber Heard είναι ικανό να οδηγήσει τη Miley στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και τον Johnny Depp καθημερινά στα κινηματογραφικά πλατό για να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς πόσο κοντά έρχονται η αγαπημένη του με τον νεαρό sexy ηθοποιό.

ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Σχετικά άρθρα