Μιλάει για τη σχέση του με την Μιρέλα Παπαοικονόμου

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΕΓΩ” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και σχολίασε δημοσίευμα που τον θέλει ζευγάρι με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

“Τη χώρισα γιατί δεν μου έγραψε το σπίτι στην Διονυσίου Αεροπαγίτου (γέλια). Ο “ασκός του Αιόλου” έχει ανοίξει πια για μένα. Έχει μπει αυτό το κορίτσι στη ζωή μου. Είναι ένα καλλιεργημένο, μορφωμένο, όμορφο κορίτσι. Την ονομάζω έτσι, γιατί εκπέμπει νεανικότητα και αλήθεια. Είναι ένα ευγενικό πλάσμα, που το σπίτι της είναι ανοιχτό για όλους. Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Στη Μιρέλλα αγαπώ πιο πολύ ότι είναι ένας απλός άνθρωπος”, λέει ο Θανάσης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την φύση της σχέσης του με την σεναριογράφο. “Δεν υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Αυτά είναι μυθεύματα των δημοσιογράφων. Υπάρχει βαθιά φιλία. Γελάσαμε πολύ όταν είδαμε τι γράφουν. Το απολαμβάνουμε. Ο ένας πια προσφωνεί τον άλλο “σύζυγο και γυναίκα”. Όλη η παρέα μας σατυρίζει. Δεν είμαστε ερωτικά μαζί. Είναι φαιδρότητες των δημοσιογράφων. Πιστέψτε με, αν τα είχα με την Μιρέλλα, δεν θα με χαλούσε και θα το έλεγα ευθαρσώς”.

Σχετικά άρθρα