Μελιτζανού με κοτόπουλο και τυρί κρέμα

<p>Υλικά Συνταγής<br />3 φιλέτα στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένα σε κύβους<br />5 μελιτζάνες τσακώνικες<br />2 σκελίδες σκόρδο<br />1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο<br />150 γραµ. γραβιέρα κομμένη σε κύβους<br />150 γρµµ. κασέρι κομμένο σε κύβους<br />2 συσκευασίες τυρί κρέμα<br />2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο<br />1 κ.γλ. μουστάρδα<br />αλάτι<br />φρεσκοτριµµένο πιπέρι<br />Εκτέλεση<br />Για το κοτόπουλο με μελιτζάνες στο φούρνο, κόβουμε πρώτα τις μελιτζάνες σε μπουκιές και τις βάζουμε σε λαδωμένο πυράντοχο σκεύος. Τις αλατίζουμε.<br /><br />Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά, να αλλάξει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και σοτάρουμε για 1΄. Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στις μελιτζάνες. Πασπαλίζουμε µε τα κυβάκια τυριών.<br /><br />Ενώνουμε σε μπολ το τυρί κρέμα, το δυόσμο και τη μουστάρδα. Καλύπτουμε το φαγητό µε µία στρώση από το μείγμα. Ψήνουμε στους 200 C για 25΄-30΄, μέχρι να κάνει κρούστα το μείγμα.</p>
<p>ΠΗΓΗ: www.argiro.gr</p>

Σχετικά άρθρα