7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι των ονείρων σου

Καλοκαιρινές διακοπές, καλοκαιρινοί έρωτες! Και όχι μόνο! Εσύ όμως θες να κατακτήσεις μόνο έναν!
Είτε είσαι ακόμα μαθήτρια, είτε θα γίνεις φοιτήτρια, το σίγουρο είναι ένα: Θέλεις να αρέσεις! Να είσαι όμορφη, ελκυστική και λαμπερή κάθε μέρα, όλη μέρα! Δεν χρειάζεται να κάνεις φοβερά πράγματα! Ούτε να προσέχεις την κάθε σου κίνηση! Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!

1. Με το χαμόγελο στα χείλη

Ένας χαμογελαστός και ευχάριστος άνθρωπος τραβάει πάντοτε τα βλέμματα χωρίς να προσπαθεί πάρα πολύ. Αν είσαι συνέχεια κατσουφιασμένη, δε θα σε προσέξει κάποιος εύκολα. Και να σε προσέξει, δε θα σε δει θετικά. Αν χαμογελάσεις σε κάποιον που σου αρέσει, σπας εύκολα τον πάγο και τον ωθείς να κάνει κάτι.

2. Η ευγένεια

Δεν είπαμε να του μιλήσεις στον πληθυντικό κιόλας! Αλλά το να του μιλήσεις γλυκά κι ευγενικά σίγουρα θα δημιουργήσει θετική ατμόσφαιρα και θα ελαφρύνει το μεταξύ σας κλίμα αμηχανίας! Το να μιλάς σαν τους φίλους του και να βρίζεις, μπορεί να δημιουργήσει οικειότητα μεταξύ σας αλλά δεν θα είναι καθόλου ελκυστικό.

3. Να δείχνεις πάθος για κάτι

Το να παθιάζεσαι για κάτι είναι πολύ ελκυστικό! Όταν βρίσκεσαι σε κοινό χώρο με αυτόν που σου αρέσει είναι καλό να φέρεις τη συζήτηση σε θέματα που σε ενδιαφέρουν για να του δείξεις το πάθος σου!

4. Να μυρίζεις όμορφα

Οι άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στη μυρωδιά και στο άρωμά σου γενικότερα. Είναι καλό να έχεις ένα συγκεκριμένο άρωμα κάθε φορά που τον βλέπεις για να σε συνδέει με αυτό.

5. Να έχεις υψηλούς στόχους

<p>Να έχεις φιλοδοξίες και σχέδια για το μέλλον και να φαίνεσαι δυναμική και αποφασιστική έλκει σίγουρα τα αγόρια γύρω σου. Αρκεί να μην το παρακάνεις και τους κάνεις να αισθάνονται υποδεέστερους.

6. Το eye-contact

Τα μάτια ως γνωστόν μιλάνε! Και πολλές φορές έχουν να πουν πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι οι λέξεις!… Οπότε κοίταξε αυτόν που σου αρέσει. Έντονα. Και… μίλα του! Και οι λέξεις θα ακολουθήσουν!

7. H στάση του σώματός σου

Το body language ή αλλιώς η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντικό για να κατακτήσεις κάποιον! Κάποιες κινήσεις σου υποδηλώνουν τις προθέσεις και τις σκέψεις σου! Οπότε πρόσεχε τις κινήσεις σου! </p>

Και καλή επιτυχία!

Νίκη Κοσκινά

<p>Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:</p>
<p><a href=”/184567/giati-den-thelei-sxesh-mazi-moy-enw-den-flertarei-me-alles” target=”_blank”><span>Γιατί δεν θέλει σχέση μαζί μου, ενώ δεν φλερτάρει με άλλες;</span></a></p>
<p><a href=”/181383/mhpws-hrthe-h-stigmh-na-toy-peis-sagapw” target=”_blank”><span>Mήπως ήρθε η στιγμή να του πεις «Σ’αγαπώ»;</span></a></p>
<p><a href=”/178323/thelw-na-toy-pw-oti-moy-aresei-alla-fovamai-thn-aporripsh”><span><span>”Θέλω να του πω ότι μου αρέσει αλλά φοβάμαι την απόρριψη”</span></span></a></p>
<p><span><span><a href=”/163171/an-agapas” target=”_blank”>Αν αγαπάς…</a></span></span></p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα