Εγκυμοσύνη: Είμαι στην 6η εβδομάδα και έχω λίγο αίμα. Είναι φυσιολογικό; thumbnail

Η 29χρονη Ντίνα, αναγνώστρια του boor.gr

Το 20% των κυήσεων στο πρώτο τρίμηνο παρουσιάζουν κάποιου βαθμού κολπική αιμόρροια. Οι μισές δηλαδή το 10% των κυήσεων δεν θα προχωρήσουν γιατι έχουν "κακή κατασκευή εμβρύου". Το utrogestan θα βοηθήσει να πάνε καλά οι εγκυμοσύνες που έχουν καλά έμβρυα.

Εγκυμοσύνη: Είμαι στην 6η εβδομάδα και έχω λίγο αίμα. Είναι φυσιολογικό;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Καλησπέρα είμαι στην 6η βδομάδα και είχα πριν δυο βδομαδες κόκκινα σκούρα και καφέ υγρά τόση ποσότητα όση 1 σερβιετακι χωρίς καθόλου πόνο. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 16 Ιουνίου και είχα κύκλο πάνω από 45 μέρες. Εδώ και 2 μέρες ξεκίνησα utrogestan κατόπιν οδηγίας γιατρού και συνεχίζω να έχω λίγες σταγόνες. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας ή ίσως είναι κάτι φυσιολογικό;


Από τον Αλέξανδρο Τζεφεράκο, μαιευτήρα–γυναικολόγο, συντονιστή της «Μονάδας Γονιμότητας» στο μαιευτήριο «ΡΕΑ».


 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Το 20% των κυήσεων στο πρώτο τρίμηνο παρουσιάζουν κάποιου βαθμού κολπική αιμόρροια. Οι μισές δηλαδή το 10% των κυήσεων δεν θα προχωρήσουν γιατι έχουν "κακή κατασκευή εμβρύου". Το utrogestan θα βοηθήσει να πάνε καλά οι εγκυμοσύνες που έχουν καλά έμβρυα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ


 


 


Μαιευτήρας Γυναικολόγος 

 


 


Διευθυντής Μονάδας Γονιμότητας στην κλινική "ΡΕΑ"

 


 


Λεωφόρος Συγγρού 383 , τηλέφωνο 210 9495172

 


 


www.tzeferakos.gr[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X