Αρχική / Ειδικοί / Ψυχίατροι / Γεώργιος Ξυλούρης
Γεώργιος Ξυλούρης thumbnail

Γεώργιος Ξυλούρης

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ σχετικά με τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.


Εξειδίκευση στην Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων στην Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και στο νοσοκομείο Akademiska στην Ουπσάλα της Σουηδίας.


Εκπαίδευση στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Εφήβων, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπεία (EuropeanFederationofPsychoanalyticPsychotherapyEFPP).


Εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ)


Εκπαίδευση στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία στο Κέντρο Γνωσιακής- Συμπεριφορικής Θεραπείας στην Ουπσάλα της Σουηδίας


Συμμετοχή σε πολυάριθμα ιατρικά συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Συνεργάτης της Διαγνωστικής και θεραπευτικής Μονάδας για το παιδί «Σπύρος Δοξιάδης»και της Ομάδας Αναδοχής των Παιδικών Χωριών SOS.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X