Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Σμαρούλα Κυριαζίδη
Σμαρούλα Κυριαζίδη thumbnail

Σμαρούλα Κυριαζίδη

Σμαρούλα Κυριαζίδη


Yποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Σεξολογίας,


Doctor of Human Sexuality, IASHS, CA, USA


Σεξολόγος, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια


Κλινική Ύπνωση για σεξουαλικές δυσλειτουργίες


MA Columbia University, N.Y., USA


MSc IASHS, CA, USA


Η Σμαρούλα Κυριαζίδη είναι πιστοποιημένη Σεξολόγος/Σεξοθεραπεύτρια με ειδίκευση στο Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Σεξολογία καθώς και στην Κλινική θεραπευτική Ύπνωση για σεξουαλικές δυσλειτουργίες.


Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παν/μίου Κρήτης και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία στη Νέα Υόρκη (TeachersCollege, ColumbiaUniversity/ MAonDevelopmentalPsychology). Απέκτησε ειδίκευση στις κλινικές δεξιότητες με βάση το Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο και το Διαλεκτικό Εαυτό.


Εξειδικεύτηκε στην Κλινική Σεξολογία (CertificateofAssociateinSexEducation and Clinical Sexology) και στην Κλινική θεραπευτική Ύπνωση για σεξουαλικές δυσλειτουργίες (Certificate of Clinical Sexology: Sexological Hypnosis Skills) στο Σαν Φρανσίσκο (InstituteforAdvancedStudyofHumanSexuality, IASHS). Απέκτησε την πιστοποίηση για διεξαγωγή συνεδριών κλινικής θεραπευτικής ύπνωσης από τη Διεθνή Ένωση Υπνοθεραπευτών (National Guild of Hypnotists).


Είναι επίσης, πιστοποιημένη σεξουαλική εκπαιδεύτρια (Sex Coach, World Association of Sex Coaches).


Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της στη Νέα Υόρκη, διεκπεραίωσε πρακτική άσκηση σε θέματα αναφορικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου καθώς και την ψυχοσεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων. Παράλληλα, σε θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και επιθυμίας σε άτομα με καρκίνο και σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα.


Η κλινική της εμπειρία στο Σαν Φρανσίσκο περιλαμβάνει περιστατικά σεξουαλικών δυσλειτουργιών σε άντρες όπως πρόωρη, ή καθυστερημένη ή ανεσταλμένη εκσπερμάτιση και στυτική δυσλειτουργία. Επίσης, σεξουαλικών δυσλειτουργιών σε γυναίκες όπως δυσκολία οργασμού, κολεόσπασμος, δυσπαρεύνια (διαταραχές πόνου). Τέλος, περιστατικά μειωμένης ερωτικής επιθυμίας, έλλειψης σεξουαλικής αυτοπεποίθησης και ιδιαίτερων σεξουαλικών επιθυμιών.


Είναι μέλος:


Του Αμερικανικού Συλλόγου Σεξολόγων (AASECT)


Του Αμερικανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (APA)


Της Διεθνούς Ένωσης Υπνοθεραπευτών (NGH)


Διατηρεί γραφείο στην οδό Άλυος 9, όπισθεν Χίλτον, Αθήνα


Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7235590, 697 1506859


Email: smay.kyriazidi@gmail.com


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X