Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Ευάγγελος Κουσιάδης
Ευάγγελος Κουσιάδης thumbnail

Ευάγγελος Κουσιάδης

O Ευάγγελος Κουσιάδης είναι κάτοχος Πτυχίου Βachelor (Hons) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Τeesside, και κάτοχος του Higher National Diploma (BTEC 5)) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα Ψυχολογίας στο Mediterranean College (Πιστοποιημένου από το Edexcel Foundation, United Kingdom).


Έχει Δίπλωμα (Advanced Diploma) Πλήρους Εξειδικευμένης Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής.


Επιπλέον, έχει Πιστοποιητικό Επιτυχούς Ολοκλήρωσης του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος στην Κλινική Ψυχοπαθολογία από την Α' Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – Αιγινητείου Νοσοκομείου (με Καθηγητή τον αείμνηστο Παναγιώτη Ουλή).


Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στην "Aναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία" από την Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και:


Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην Ιατρική Ψυχολογία από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Πιστοποιητικό Σπουδών στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική από την Ελληνική Εταιρεία Φιλοσοφικής Ψυχολογίας & Ψυχοθεραπείας.


Επίσης, ολοκλήρωσε έναν Κύκλο Σεμιναρίων με θέματα Σεξουαλικής Υγείας στο Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας του Dr. Θάνου Ασκητή, καθώς και το Εισαγωγικό Ετήσιο Σεμινάριο στις Ψυχοθεραπευτικές Μεθόδους και την Ψυχολογική Αξιολόγηση στο Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών.


Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Βρετανικός Σύλλογος Ψυχολόγων (στον οποίο είναι μέλος εδώ και δέκα χρόνια) του απένειμε τον επαγγελματικό τίτλο του Registered Scientist (Rsci), σε αναγνώριση της επιστημονικής του κατάρτισης και της επαγγελματικής του επάρκειας και εμπειρίας στον επιστημονικό χώρο της Ψυχολογίας.


Έχει παρουσιάσει Σεμινάρια Ψυχολογίας στα ΙΕΚ "ΑΚΜΗ" ΚΑΙ ΙΕΚ "ΔΕΛΤΑ" και έχει δημοσιεύσει Άρθρα με θέματα Ψυχολογίας-Φιλοσοφίας στα περιοδικά: ΑΒΑΤΟΝ, ΔΙΟΔΟΣ και ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.


Στα βιβλιοπωλεία κυκλοφορεί ήδη το δεύτερο βιβλίο του με τον τίτλο "Ανάμεσα στο Τίποτα, στο Κάτι και στα Πάντα ….(Το Αδιέξοδο Των Ερωτικών Σχέσεων), Εκδόσεις ΗΤΟΡ.. Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: "Γυναίκες Που Φοβόντουσαν τον Ίσκιο τους και Αγάπησαν την Σκιά τους" (Εκδόσεις ΧΙΛΩΝ), κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2014 ως ένα ψυχολογικό και φιλοσοφικό ταξίδι στα βάθη της γυναικείας ψυχής…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X