Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Νίκη Ζαρκάδα
Νίκη Ζαρκάδα thumbnail

Νίκη Ζαρκάδα

Το 2006 αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και έλαβα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου με αριθμό 6521/06. Στην συνέχεια έλαβα την ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση με βάση το Γνωσιακό – Αναλυτικό μοντέλο σε πρόγραμμα τριετούς εκπαίδευσης. Παράλληλα συμμετείχα εθελοντικά σε διάφορα πλαίσια και έκανα την πρακτική μου άσκηση σε κέντρα χρόνιων παθήσεων. Για τα επόμενα τρία χρόνια εργάστηκα στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας ως θεραπεύτρια ψυχικών και σεξουαλικών διαταραχών σε εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια. Παράλληλα, από το 2010 ξεκίνησα να εργάζομαι ιδιωτικά στο γραφείο μου στο Χαλάνδρι.


Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζομαι με την Ψυχιατρική κλινική Γαλήνη με καθήκοντα ψυχολόγου σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Λαμβάνω πολυετή εποπτεία, ενώ συνεχίζω και παρακολουθώ σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα. Έχω συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων και γράφω συστηματικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.


Νίκη Ζαρκάδα


Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια


Σωκράτους 18, Χαλάνδρι


http://www.nikizarkada.gr/


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X