Αρχική / Ειδικοί / Γωγώ Ανδριανάκη

Γωγώ Ανδριανάκη

Η Ανδριανάκη Γωγώ είναι απόφοιτη κοινωνικής εργασίας από το Ηράκλειο Κρήτης, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως κοινωνική λειτουργός από το 2013.

Παράλληλα έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην κλινική και κοινοτική ψυχολογία από το University of East London. Επίσης έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της εγκληματολογικής ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τώρα βρίσκεται στο δεύτερο έτος της μετεκπαίδευσής της στο Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας αναλαμβάνοντας ασθενείς με ένα ευρύ φάσμα ψυχικών δυσκολιών και διαταραχών.

Ως κοινωνικός λειτουργός έχει δουλέψει με παιδιά ηλικίας 8-10 ετών σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Επίσης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες δημιουργώντας ομάδες υποστήριξης σε ηλικιωμένους στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Τέλος έχει εργασθεί στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης της σε Κλειστές Φυλακές Κράτησης.

Γωγώ Ανδριανάκη
Κοινωνική λειτουργός – Ψυχοθεραπεύτρια MSc.
Ψυχοθεραπεύτρια σχεσιακής και αναλυτικής προσέγγισης
Ειδίκευση σε θέματα ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.
Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας ( IARPP)
Ειδικευμένη σε θέματα ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού σε ΛΟΑΤ+ άτομα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6943072669- περιοχή Γαλάτσι.
Mail: gogo_andrianaki@yahoo.com & tzoandr@gmail.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X