Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ

Ο Μπράνιμιρ Αλεξιτς εξέφρασε την θέλησή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα ανέφερε στον ARENA:

“Έχω ακούσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Αυτό που γνωρίζω ότι η ομάδα μου η Ζλάτιμπορ, έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και είναι σε συζητήσεις. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή ιστορία, έχει πολλούς φιλάθλους που είναι κοντά στον σύλλογο και έχει έξι τίτλους.  Παίζω στην Εθνική ομάδα Ελπίδων της Σερβίας, ίσως με είδαν από εκεί κάποιοι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή που παίζει στην Ελλάδα, ξέρω αρκετούς όμως και θα το κάνω τις επόμενες μέρες”.

Συνεχίζοντας είπε: “Έχω φίλους από την Εθνική ομάδα και από εκεί θα πάρω τις πληροφορίες.  Δεν έχω πολλές πληροφορίες, αυτά είναι καθαρά θέματα που καθορίζονται από τις δύο ομάδες. Φυσικά και είμαι θετικός στο να έρθω στην Ελλάδα, αν και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο καλούς τερματοφύλακες δεν είναι πρόβλημα για μένα. Αυτό θα με βοηθήσει και δεν φοβάμαι να δουλέψω. Για μένα ο καλύτερος τερματοφύλακας είναι ο Βαν Ντε Σααρ.

Προσωπικά, δεν μπορώ να δώσω μια καλή περιγραφή στο τι είμαι καλός, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και προσπαθούν μέσα από τις προπονήσεις να τα βελτιώσουν. Φέτος, έπαιζα στη πρώτη Εθνική και είχα περίπου 29 παιχνίδια με την ομάδα.  Δεν έχω έρθει ποτέ στη Θεσσαλονίκη, όμως ακούω ότι μια φιλόξενη πόλη με καλούς ανθρώπους. Στη Σερβία δεν έχω κάποια αγαπημένη ομάδα, ωστόσο γνωρίζω ότι υπάρχει αδελφότητα με τη Παρτιζάν.  Είναι πολύ καλό για τη Θεσσαλονίκη που ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αν έρθω μακάρι να τα καταφέρουμε”.

 

πηγή: olapaok.gr

Σχετικά άρθρα