Αρχική / Ψυχολογία / Real Life / Κατάθλιψη / Ένα συγκινητικό βίντεο για το τέρας της κατάθλιψης που αξίζει να δεις
Ένα συγκινητικό βίντεο για το τέρας της κατάθλιψης που αξίζει να δεις thumbnail
Κατάθλιψη... Μια λέξη που στις μέρες μας ακούμε όλο και συχνότερα. Πώς είναι, όμως, το να ζει κάποιος που πάσχει απ΄ αυτήν; Πώς επηρεάζεται στις σχέσεις του, στην καθημερινότητά του, στη ζωή του; Πώς είναι να σε «τρώει» η κατάθλιψη;

Ένα συγκινητικό βίντεο για το τέρας της κατάθλιψης που αξίζει να δεις

Κατάθλιψη… Μια λέξη που στις μέρες μας ακούμε όλο και συχνότερα. Πώς είναι, όμως, το να ζει κάποιος που πάσχει απ΄ αυτήν; Πώς επηρεάζεται στις σχέσεις του, στην καθημερινότητά του, στη ζωή του; Πώς είναι να σε «τρώει» η κατάθλιψη;


Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα επιχειρεί να δώσει ένα πολυβραβευμένο βίντεο, που τιτλοφορείται Falling Floyd. Χωρίς διαλόγους, μόνο με εικόνα, οι σκηνοθέτες Paco Vink και Albert Hooft έχουν φτιάξει ένα animation λίγων λεπτών για ένα θέμα που μας αφορά όλους, είτε πάσχουμε από κατάθλιψη, είτε ξέρουμε κάποιον που πάσχει.


Ο πρωταγωνιστής του βίντεο έρχεται πρώτα αντιμέτωπος με την ερωτική απογοήτευση και απόρριψη, πράγμα που του αλλάζει όλη του τη ζωή. Ο μουσικός Floyd αποκτά έναν «φίλο» που μέρα με τη μέρα τον «τρώει» και γιγαντώνεται, όσο εκείνος βυθίζεται.


Το τέρας της κατάθλιψης τον κάνει να σταματήσει να παίζει μουσική, παύει να έχει διάθεση και το μόνο που θέλει ο Floyd είναι να μένει μόνος, χαμένος στις σκέψεις του παρελθόντος.


Πώς παλεύεται το τέρας που μας ακολουθεί;


Το βίντεο απαντά μόνο του…[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X
[contact-form-7 id="192177" title="Popup"]