4 στάσεις που καταπολεμούν το στρες!

Είναι γεγονός ότι στην εποχή μας η κλίμακα του στρες έχει χτυπήσει «κόκκινο». Δουλειά, σπίτι, οικογένεια, υποχρεώσεις σε κάνουν να αγχώνεσαι με αποτέλεσμα να ψάχνεις διαρκώς διέξοδο για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Στο σημείο αυτό, οι ειδικοί έρχονται να σου πουν ότι εκτός από ένα ποτήρι καλό κρασί και χαλαρωτική μουσική, μπορείς να «ρίξεις στροφές» και με το σεξ. Αρκεί να εφαρμόσεις τις ακόλουθες 4 στάσεις.

  1. «Σκυλίσια ζωή»

Ευρύτερα γνωστή και ως «στάση στα 4». Παίρνεις θέση στηριζόμενη στα γόνατα και τις παλάμες σου με τον σύντροφό σου να παίρνει θέση από πίσω σου. Άσε τον να κουμαντάρει εκείνος την κατάσταση και απόλαυσέ το. Μην ξεχνάς να του ζητήσεις με τα χέρια του να σε τρίβει ταυτόχρονα στους ώμους και την πλάτη. Εγγυημένος οργασμός, εγγυημένη χαλάρωση.

  1. Το «κουτάλι»

Ξάπλωσε πλαγιαστά έχοντας πλάτη στον σύντροφό σου. Εκείνος έρχεται από πίσω σου, παράλληλα με το σώμα σου και με το ελεύθερος χέρι του μπορεί να σου ανασηκώσει ελαφρά το από πάνω πόδι για ακόμα καλύτερη διείσδυση. Η επαφή των κορμιών σας θα σε κάνει να ηρεμήσεις.

  1. «Κοίτα το στρώμα»

Ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι, άνοιξε ελαφρά τα πόδια σου και ίσιωσέ τα. Παράλληλα, ανασήκωσε λιγάκι τη λεκάνη σου, βάζοντας αν θέλεις από κάτω ένα μαξιλάρι ή μια κουβέρτα.

Ο παρτενέρ σου έρχεται από πάνω σου και διεισδύει. Μια παραλλαγή της στάσης «στα 4», όπου κι εδώ θα απολαύσεις οργασμό και χαλάρωση.

  1. Η «κρεμάστρα»

Από όρθια στάση σκύβεις όσο μπορείς, χαμηλώνοντας προς το έδαφος, ενώ τα χέρια σου είναι κοντά στα πλευρά σου σε έκταση. Ο σύντροφός σου είναι από πίσω σου και διεισδύοντας σε τραβάει απαλά προς το μέρος του από τους καρπούς.

Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο αφήνεσαι στον δικό του ρυθμό ηρεμώντας, αλλά αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο η σχέση εμπιστοσύνης σας, καθώς είναι αυτός που σε κρατάει.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

7+1 κόλπα για να “ανέβεις” σεξουαλικά

6 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

 

Σχετικά άρθρα