Οργασμός: Τι να κάνεις για να μην τον χάσεις thumbnail
Εάν την κρίσιμη στιγμή ο οργασμός σου αποφασίζει να μην κάνει την εμφανισή του, διάβασε ποιος είναι ο πιθανός λόγος και τι μπορείς να κάνεις για αυτό.

Οργασμός: Τι να κάνεις για να μην τον χάσεις

Είστε στο κρεβάτι και περνάτε απίστευτες στιγμές ηδονης… Είναι τρυφερός, έχει κάνει όσα σου αρέσουν και σιγά σιγά ετοιμάζεσαι να φτάσεις στο τέλος της ανηφόρας, με το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τον οργασμό σου, να σε περιμένει λίγο παρακάτω. Και λίγο πριν το τέλος, χάνονται όλα…


Μόλις σου περιγράψαμε μια (θέλουμε να ελπίζουμε όχι και τόσο) συνηθισμένη για σένα κατάσταση, που μόνο εκνευρισμός και απογοήτευση σου προκαλεί.


Οι ειδικοί έχουν όνομα για αυτό το φαινόμενο και το ονομάζουν «σύνδρομο του χαμένου οργασμού» και αφορά ακριβώς σε αυτό: Λίγο πριν φτάσεις την κορύφωση, να έχεις την αίσθηση ότι κατεβαίνουν όλοι διακόπτες της σεξουαλικής σου ευχαρίστησης.


Γιατί, όμως συμβαίνει αυτό; Και εδώ οι επιστήμονες του συγκεκριμένου τομέα έχουν απάντηση: Υπερερεθισμός της κλειτορίδας!


Όπως τονίζουν οι σεξολόγοι η πολλή… ενασχόληση με το συγκεκριμενο σημείο τόσο κατά τη διαρκεια των προκαταρκτικών, όσο και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να φέρει τα αντίθετα από τα επιθυμητά και αναμενόμενα αποτελέσματα.


Δηλαδή, λόγω του υπερβολικού ερεθισμού, παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση αίματος στην κλειτορίδα (υπεραιμάτωση), με συνέπεια αντί για οργασμό να βιώνεις δυσφορία και πόνο.


Οπότε, καλό θα είναι την επόμενη φορά, να αφήσεις την κλειτορίδα σου να ξεκουραστεί, δίνοντας περισσότερη σημασία σε άλλες ερωτογενείς περιοχές του σώματός σου, που ευτυχώς είναι αρκετές!


Δ. Μ.


Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X