Μεγάλο πέος: Όνειρο ή εφιάλτης;

Αναμφίβολα το «όνειρο» κάθε γυναίκας, αναφορικά με τα… προσόντα του συντρόφου της, είναι αυτά να τείνουν προς το μεγάλο μέγεθος! Οι αστικοί μύθοι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα θέλουν τη γυναίκα με τον προικισμένο παρτενέρ να είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη και… γεμάτη, από όλες τις απόψεις.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, η σύνδεση μεγάλου πέους και έντονης σεξουαλικής ευχαρίστησης τελικά δεν υφίσταται, τουλάχιστον στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν δύο βασικές αιτίες που μπορεί να κάνουν το όνειρο… εφιάλτη.

Η πρώτη είναι το να μην έχεις ερεθιστεί αρκετά, κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, επομένως ο κόλπος σου δεν είναι τόσο υγρός, όσο θα έπρεπε για να «δεχτεί» ένα μεγάλο πέος.

Η δεύτερη είναι η ηλικία, καθώς μετά τα 30 ο κόλπος σου αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να υποδεχτεί τα… πολλά εκατοστά του συντρόφου σου.

Γενικότερα, οι ειδικοί τονίζουν ότι ο κόλπος της γυναίκας είναι φτιαγμένος για να προσαρμόζεται (και) σε μεγάλα μεγέθη, όμως από ένα σημείο και μετά οι παραγόμενες ορμόνες ή η έλλειψή τους παίζουν κι αυτές τον ρόλο τους.

Πάντως, σε περίπτωση που ο παρτενέρ σου ανήκει στην κατηγορία «Mr. Big», δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Με ένα καλό λιπαντικό θα τα καταφέρεις μια χαρά και θα περάσετε και οι δύο αξέχαστες στιγμές.

Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένη να ζοριστείς, απλά και μόνο γιατί νιώθεις ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνεις. Σκοπός της σεξουαλικής επαφής είναι η απόλαυση και η ευχαρίστησή σου, οπότε εάν δεν νιώθεις άνετα, δεν το προχωράς.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα