Συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Τρίπολης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απλών πολιτών υπάρχει τις τελευταίες ώρες έξω από τα τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Τρίπολης, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Εκατοντάδες πολίτες κι εκπρόσωποι φορέων και σωματείων της Πελοποννήσου, μέσω τηλεφωνικών παρεμβάσεων, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Τρίπολης, που από τις 6.30 το απόγευμα παρουσιάζουν ως αυτή την ώρα μια έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή.

Εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να σιγήσει η συχνότητα της ΕΡΑ Τρίπολης, που για 66 χρόνια ενημερώνει και ψυχαγωγεί καθημερινά τους Πελοποννήσιους και δηλώνουν αλληλέγγυοι

στους εργαζόμενους. Μεταξύ αυτών, είναι οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, Ενημέρωσης Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ, δημοσιογράφοι, αυτοδιοικητικοί παράγοντες από την Πελοπόννησο κι εκπρόσωποι πολιτιστικών και συνδικαλιστικών σωματείων.

Συγκέντρωση πολιτών υπάρχει κι έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Καλαμάτας.

Τέλος, οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης ανακοίνωσαν αύριο στις 8.00 το βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Τρίπολης και καλούν όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Αρκαδίας να δώσουν δυναμικό παρόν.

Σχετικά άρθρα