Οι 5 λόγοι που πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό: Συμφωνείς μαζί τους ή όχι; thumbnail
Διάβασε γιατί οι γυναίκες φτάνουν στο σημείο να προσποιηθούν τον οργασμό, σύμφωνα με σχετική έρευνα.

Οι 5 λόγοι που πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό: Συμφωνείς μαζί τους ή όχι;

Το ότι πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό το γνωρίζουμε. Αυτό που ίσως μπορεί να μη ξέρουμε είναι για ποιο λόγο το κάνουν. Τι είναι αυτό που τις εμποδίζει από το να αποκαλύψουν την αλήθεια στον σύντροφό τους και να παραδεχτούν πψς δεν φτάνουν σε κορύφωση μαζί του; Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Σωματικοί αλλά και ψυχολογικοί επίσης. Διαφορετικοί για κάθε γυναίκα. Μια ομάδα επιστημόνων προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει τη γυναικεία αυτή συμπεριφορά στο κρεβάτι. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.


Σύμφωνα με αυτή το 62% των γυναικών προσποιούνται οργασμό αρκετά συχνά στις ερωτικές τους επαφές. Ο λόγος;

1. Δεν θέλουν να πληγώσουν τον σύντροφό τους. Θεωρούν η παραδοχή της προσποίησης οργασμού μπορεί να πληγώσει τον εγωισμό του άνδρα κάνοντάς τον να πιστεύει πως είναι ανίκανος να τις ικανοποιήσει ερωτικά.
2. Πιστεύουν αν ο άνδρας γνωρίζει ότι δεν κορυφώνουν κτά τη διάρκεια του σεξ, είναι πολύ πιθανόν να τις θεωρήσει αντιερωτικές και να πάψει να τις επιθυμεί σεξουαλικά.
3. Γι΄αυτό το λόγο προσπαθούν να ανταποκρίνονται πάντα στις επιθυμίες του και στις ερωτικές του προσδοκίες ξεχνώντας πως το κρεβάτι δεν είναι χώρος επίδειξης καών επιδόσεων αλλά έκφρασης και ικανοποίησης.
4. Ένα μεγάλο ποσοστό θεωρούν πως το κακό σεξ μπορεί να φέρει καβγάδες και τριβές στη σχέση τους. Για να τα αποφύγουν όλα αυτά καταφεύγουν στη λύση της προσποίησης. Έτσι όμως, αντί να λύνουν το πρόβλημα το αποκρύπτουν και ενδεχομένως να το μεγενθύνουν κιόλας.
5. Για να μην τις απατήσει ο ερωτικός τους σύντροφος. Φοβούνται πως μια άλλη, πιο εκρηκτική γυναίκα μπορεί να τους κλέψει τον άνδρα αν εκείνες δεν είναι τόσο παθιασμένες και φλογερές ερωτικά.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X