Οι αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 02/10 - 8/10 thumbnail

Οι αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 02/10 – 8/10

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθεροι.  Αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεσαι στα πρόθυρα καινούργιας γνωριμίας, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα παίρνεις τη δυναμική απόφαση να αλλάξεις τα δεδομένα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα στείλει στο δρόμο σου ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, σου δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσεις να σου φύγει μέσα απ τα χέρια. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς ενδοιασμούς.


Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν αποκλείεται να ξανά ερωτευτείς το ταίρι σου, τα γεγονότα θα αναζωπυρώσουν αισθήματα έλξης και πάθους. Μέσα σε κλίμα ισορροπίας και χαλαρότητας θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σας ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, θα γίνει πράξη κάτι που από καιρό επιθυμείς.


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα κάτι θα αλλάξει, κάτι διαφορετικό και όμορφο θα προκύψει στη ζωή σου.  Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα σε αφήσουν να βυθιστείς στο τέλμα της στασιμότητας, τα γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βάλεις φρένο στην αδράνεια, θα νιώσεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς, θα δεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις.


Σε σχέση. Σκαμπανεβάσματα θα έχει η στάση σου, από την μια ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη στάση σου, θα το ρίξεις στις ονειροπολήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια από την άλλη όμως,  η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο  θα βγάλει την αρνητική και αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Δεν θα λείψουν οι εκρήξεις, θα βγουν απωθημένα,  ωστόσο με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την Πανσέληνο στον Κριό Θα την κυνηγήσεις την περιπέτεια, θα αναζητήσεις σασπένς, οι επιθυμίες σου δεν θα μείνουν ανικανοποίητες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε μεθοδική πολιορκία. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σταθεί στο πλευρό σου, δημιουργική κατάληξη θα έχουν οι προσεγγίσεις σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με καινούργια γνωριμία.


Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, είτε στοχεύσεις στη δέσμευση είτε στον χωρισμό, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ των επιθυμιών σου. Σε περίπτωση που νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση, θα βρεις τη δύναμη να διακόψεις και να απομακρυνθείς. Αν θέλεις να διατηρήσεις τον δεσμό σου και να δημιουργήσεις προοπτική δέσμευσης, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα τονώσει τις αισθήσεις σου και παράλληλα θα κάνει δυνατή τη διαίσθηση σου. Με  την Πανσέληνο στον Κριό, και στη συνέχεια με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, θα το ερωτευτείς και θα το εμπιστευτείς το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης , ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές.


Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη , θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και πάθος θα κάνουν την εμφάνιση τους.  Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, θα αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε πείσει πως εσείς οι δυο αξίζει να είστε μαζί. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με σοβαρές αποφάσεις.


ΛΕΩΝ


Ελεύθεροι. Η  Πανσέληνος στον Κριό θα σε βγάλει στο δρόμο της αναζήτησης, θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα κερδίσεις την προσοχή ατόμου που θα σε γοητεύσει.  Το ελκυστικό πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα το ερωτευτείς, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη αποκαλυπτική και εκδηλωτική θα κάνει τη στάση σου, το εξαήμερο θα κλείσει με θερμό ραντεβού. Το καινούργιο πρόσωπο που θα κυριαρχήσει στη ζωή σου θα σε ερωτευτεί!


Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις να αλλάξεις την όψη της σχέσης σου, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη οι προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου θα είναι έντονες, αναζωπυρώνεται η έλξη σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σας φέρει συνεννόηση, μέσα στο εξαήμερο θα συμβούν πράξεις αγάπης που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο. Για τους τσακωμένους έρχεται επανασύνδεση και συμφιλίωση, τερματίζει η συναισθηματική απόσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθεροι.  Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα το αφήσεις ελεύθερο το πάθος σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει ή που ήδη έχει προκύψει, θα καταλήξει σε σταθερή σχέση, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή οι προσεγγίσεις σου θα έχουν μοιραίο και θετικό αποτέλεσμα.


Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στον Κριό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς, να σιγουρευτείς πως δεν πρόκειται να σου φύγει. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα νιώσεις έντονα αισθήματα για το ταίρι σου, ο βαθμός της έλξης σου ίσως να σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις σε αποκαλύψεις. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βεβαιωθείς πως η αγάπη σας είναι αμοιβαία.


ΖΥΓΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς την ηρεμία και την ασφάλεια θα αναζητήσεις, επιθυμία σου θα είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που να μπορείς να το εμπιστευτείς, να ζήσεις μαζί του αμοιβαία και ειλικρινά αισθήματα αγάπης. Η Σελήνη στον Ταύρο και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σταθούν στο πλευρό σου, θα σου φέρουν ευχάριστα ανοίγματα. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον, θα πρόκειται για γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών.


Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξουν μικρό εντάσεις, ωστόσο τίποτα δεν θα κλείσει με αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, θα καταφέρεις να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου. Ξεκάθαρες συζητήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, δεν αποκλείεται να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με θέματα μελλοντικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ελεύθεροι.   Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις το καινούργιο; Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία.


Σε σχέση. Σε περίπτωση που νιώθεις απογοήτευση, η Πανσέληνος στον Κριό και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα σε αφήσουν να βαλτώσεις σε μια σχέση που γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν πρόκειται να σε πάει μπροστά. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο. Η τωρινή εβδομάδα θα είναι σημαδιακή, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε σταυροδρόμι που θα περιμένει τις αποφάσεις σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, επαναστατική θα είναι η διάθεση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να τα αλλάξεις όλα. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να φρενάρεις την αρνητική πορεία που πήρε η προσωπική σου ζωή , ξεχνάς το παρελθόν, διαγράφεις τα παλιά και βγαίνεις ραντεβού με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε περίπτωση που λάβεις πρόταση για επανασύνδεση η απάντηση σου ενδεχομένως να είναι αρνητική.


Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα προκύψει ένα αποκαλυπτικό συμβάν που θα φουντώσει τα πνεύματα. Επειδή το ταίρι σου είναι δύσκολος αντίπαλος και το γνωρίζεις πολύ καλά, γι αυτό σε συμβουλεύω να αφήσεις τις ευέξαπτες παρορμητικότητες και να κινηθείς μεθοδικά. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να τεκμηριώσεις, να επιχειρηματολογήσεις, και να αποδείξεις πως οι απόψεις σας είναι σωστές και όχι λανθασμένες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρξει συμβάν που θα σε αναγκάσει να σκεφτείς ώριμα και σοβαρά για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ταίρι. Η Πανσέληνος στον Κριό και ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή  θα σου φέρουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να κάνεις πράξη τις δημιουργικές σου σκέψεις.


Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ίσως να νιώσεις πως σε κούρασε το χαλαρό και το αβέβαιο. Με το ταίρι που έχεις δίπλα σου θα προσπαθήσεις να οδηγήσεις τη σχέση σας σε δεσμευτικό πλαίσιο με σταθερό μέλλον. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα  σε βοηθήσει να ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το πρόσωπο που αγαπάς, τώρα θα αναζητήσεις ένα δημιουργικό αποτέλεσμα, η εβδομάδας σου θα κλείσει με αναθεωρήσεις και μελλοντικές υποσχέσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό έρχεται νέα γνωριμία, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα σε ενθουσιάσει. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα έχεις τη δύναμη να προσελκύσεις και τη σωστή μέθοδο για να κατακτήσεις. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα έχει σοβαρές βλέψεις για σένα,  με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα σου δοθεί ευκαιρία σταθερού δεσμού.


Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις να στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Αυτή τη φορά θα επηρεάσεις τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις που έχει το ταίρι σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο καλό θα είναι να έχεις συγκεκριμένες επιθυμίες, σταθεροποιήσου στις απόψεις σου.  Σε περίπτωση που νιώσεις αναποφασιστικότητα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά και να κατασταλάξεις.


ΙΧΘΥΣ


Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον, θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία.


Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου ισορροπία θα επιτύχεις μέσα στη σχέση σου, η αυτοσυγκράτηση σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βάλει σε σκέψεις δέσμευσης. Επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου, ειλικρινείς συζητήσεις θα φέρουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.


 


πηγή:www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X