3 ιδανικές στάσεις για... πρωινό ξύπνημα! thumbnail
Επειδή το πρωινό δεν περιλαμβάνει μόνο καφέ και φρυγανιές, διάβασε τρεις στάσεις για να ξεκινήσεις ιδανικά τη μέρα σου..

3 ιδανικές στάσεις για… πρωινό ξύπνημα!

Εάν δεν είσαι αυτό που λέμε «πρωινός τύπος», δες παρακάτω τις τρεις στάσεις που θα σε κάνουν να λατρέψεις το πρωινό σεξ!

  1. Το «κουτάλι»

Είναι η στάση που θα σας βολέψει και τους δύο ειδικά σε περίπτωση που συνηθίζετε να κοιμάστε αγκαλιά. Κι αυτό, γιατί δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλές κινήσεις, πέρα από τις βασικές.

  1. «Βάλε πλάτη»

Στάση στην οποία εσύ μπορείς παράλληλα να ξεκουράζεσαι, αφού δεν απαιτείται πολύς κόπος από την πλευρά σου. Μένεις ξαπλωμένη ανάσκελα και υψώνεις τα πόδια σου κλειστά, ώστε οι φτέρνες σου να ακουμπήσουν το στήθος του συντρόφου σου.

Αυτός παίρνει θέση στα γόνατα. Ιδανική σε περίπτωση που νυστάζεις και θέλεις να κοιμηθείς λίγο ακόμα. Δύο σε ένα…

  1. «Μπανάκι μανάκι»

Και σε αυτή την περίπτωση, συνδυάζεις την ευχαρίστησή σου με την καθαριότητα. Αντί να κάνεις πρώτα το ένα και μετά το άλλο (με όποια σειρά θέλεις εσύ), μπαίνετε στο ντους και παράλληλα με το πρωινό σας μπανάκι, απολαμβάνετε και το σεξ.

Όρθιοι και οι δύο, πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφό σου να κρατά ψηλά το ένα σου πόδι για καλύτερη διείσδυση. Προσοχή: Μην γλιστρήσετε από τις σαπουνάδες και το νερό!

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.gurl.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X