Απογοήτευση η ταινία "η κυρία Χάιντ" με την Ιζαμπέλ Ιπέρ thumbnail

Απογοήτευση η ταινία "η κυρία Χάιντ" με την Ιζαμπέλ Ιπέρ

Το σενάριο εντελώς αδύναμο προσπάθησε να πατήσει πάνω στη γνωστή ψυχολογική αφήγηση της ιστορίας Δοκτορ Τζέκιλ- Μίστερ Χάιντ.


Μέσα απο ένα εκμοντερνισμένο τρόπο που δεν κρατά το ενδιαφέρον σου για την ταινία, η υπόθεση ότι όλοι μέσα μας εγκυμονούμε έναν άγγελο και ένα τέρας εξελίσσεται χωρίς επιτυχία.


Βεβαίως η ερμηνεία της Ιπέρ είναι συναρπαστική!


Άννα Δρούζα


Πληροφορίες για την ταινία:


Μια εκκεντρική καθηγήτρια που προκαλεί αντιπάθεια στους περισσότερους συναδέλφους και μαθητές της, δέχεται χτύπημα από κεραυνό και ξυπνά ζαλισμένη και αλλαγμένη. Από τότε, ξεκινά μέσα της μια μάχη ανάμεσα σε δύο διαφορετικές προσωπικότητες, με την ίδια να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα αυτή κατάσταση.


Το χιουμοριστικό σινεμά του παραλόγου από τον Γάλλο ηθοποιό – σκηνοθέτη Σερζ Μποζόν, συναντά την κλασική ιστορία του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον «Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ», βάζοντας στη μέση την Ιζαμπέλ Ιπέρ (που ξανασυνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη στο «Tip Top» πριν τέσσερα χρόνια) σε άλλη μία ερμηνεία – πρόκληση για την ίδια, αποστολή την οποία εκτέλεσε με ανεπανάληπτο τρόπο, κερδίζοντας το σχετικό βραβείο στο πρόσφατο φεστιβάλ του Λοκάρνο.


Σκηνοθεσία: Serge Bozon
Σενάριο: Serge Bozon
Φωτογραφία: Celine Bozon
Μουσική: Benjamin Esdraffo
Μοντάζ: Francois Quiquere
Ηθοποιοί: Isabelle Huppert, Romain Duris, Jose Garcia


Γαλλία, Βέλγιο | 2017 | Έγχρωμο | DCP | 95' | Γαλλικά[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X