Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/10 thumbnail
Μία καυτή αλλά και έντονη Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του φλογερού Κριού! Οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου, μπορούν τώρα να απολαύσουν καυτές και έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καυγάδες!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/10

Μία καυτή αλλά και έντονη Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του φλογερού Κριού! Οι παρορμητικοί  του 2ου δεκαημέρου, μπορούν τώρα να απολαύσουν καυτές και έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καυγάδες!
ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου οι κινήσεις σου μπορούν να σου λύσουν ένα σωρό από προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μην μιλήσεις εκεί που δεν χρειάζεται γιατί θα έρθουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που θέλεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθώντας να λύσεις κάποιες καταστάσεις, μπορεί να παρασυρθείς από κάποια άτομα και να βγεις εκτός εαυτού. Φρόντισε να μην το κάνεις γιατί γενικά η ηρεμία του χαρακτήρα σου θα μπορούσε να κερδίσει πολλά. Κάποιο φιλικό σου άτομο που αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μπορούσες να του συμπαρασταθείς.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Ίσως να έχεις σήμερα την ιδέα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να κάνεις άλλα πράγματα που θα σε αποφορτίσουν ψυχικά. Παρόλο που μπορείς να επωφεληθείς από κάτι εσύ θα επιλέξεις αυτό το οποίο θα είναι καλύτερο για εσένα. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να αισθανθείς καλά. Απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ημέρας η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που δεν θα μπορεί να σε πιάσει κανένας.


ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και είσαι μπροστά στον πειρασμό για να απεμπλακείς από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, απλά φρόντισε να μην στεναχωρηθείς από κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν. Κάποια οικογενειακά θέματα που παραμένουν ακόμη άλυτα θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα μπορέσει να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του αγαπητέ Παρθένε. Θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φάνταζαν άλυτα θα έχεις πολύ καλές ιδέες ώστε να μπορέσεις να βάλεις πολλές υποθέσεις σε μια πολύ καλή σειρά. Δικά σου άτομα θα μπορέσουν να σου συμπαρασταθούν.


ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και θα σου φέρει σημαντικές αλλαγές που θα είναι αρκετά ευχάριστες για εσένα. Την σημερινή ημέρα μπορείς να κάνεις την αυτογνωσία σου να σκεφτείς καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν επιτρέποντάς σου να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τις σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επηρεάζεσαι από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να γίνονται δίπλα σου. Μπορείς να χειριστείς τα πάντα με πολύ δεξιοτεχνία και να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Κάποια προβληματικά θέματα με φιλικά πρόσωπα που έχεις θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και θα φέρεις την ισορροπία που θέλεις εσύ.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Κριό θα έχεις την τάση να κινείσαι ανάλογα με τις καταστάσεις όταν τόσα πολλά διαφορετικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και η ενεργητικότητα σου θα μπορέσεις να φέρει εις πέρας πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα σε κάνει να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα. Ευτυχώς, αυτά που θα κάνεις σήμερα θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και θα σου φέρουν μεγάλη ευτυχία. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση ώστε να καταπιαστείς με όλα αυτά τα θέματα που είναι σε στασιμότητα μέχρι σήμερα και σε απασχολούν ακόμη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορούσες να πετύχεις εκπληκτικά πράγματα σήμερα μόλις αποκτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, γιατί νομίζεις ότι την τελευταία περίοδο σου έχουν ξεφύγει μερικά πράγματα. Μην σε προβληματίζει τίποτε γιατί αυτό που θα βάλεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να το λύσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.


ΙΧΘΥΣ: Θα πρέπει από σήμερα να χαράξεις μια άλλη πορεία στα σχέδιά σου, ώστε να μπορέσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που σε ταλανίζουν τόσο καιρό. Έτσι ,θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια καλή σειρά. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις γιατί δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Κάνε τα σχέδια σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X