“Τρίο” στο σεξ: Οι ιδανικές στάσεις

Εάν με τον σύντροφό σου επιθυμείτε να βάλετε και… άλλη παίκτρια στα ερωτικά σας παιχνίδια, δες ποιες είναι οι 5 ιδανικές στάσεις για να ευχαριστηθείτε το ομαδικό σεξ στον απόλυτο βαθμό,εφόσον είστε δύο γυναίκες με έναν άνδρα!

1. «Οι Δίδυμοι Πύργοι»

Ο σύντροφός σου ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ με την παρτενέρ σας αναλαμβάνετε δράση. Η μία κάθεται στο πέος του και η άλλη στο στόμα του, οπότε η ευχαρίστηση είναι ταυτόχρονη και για τις δυο σας. Εάν είστε πιο τολμηρές, καθώς είστε πρόσωπο με πρόσωπο μπορείτε είτε να φιλιέστε είτε να χαϊδεύετε η μία το σώμα της άλλης.

2. «Το τραινάκι»

Η παρτενέρ σας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού ή σε καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά. Εσύ κάθεσαι στα τέσσερα μπροστά της κάνοντάς της στοματικό. Ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου, όπως στην κλασική στάση στα τέσσερα.

3. «69+1»

Όχι, δεν μας κάνει 70! Εσύ και η «συμπαίκτριά» σας, παίρνετε θέση για τη στάση 69. Παράλληλα, ο σύντροφός σου είναι από πίσω σου, προσφέροντάς σου ακόμα μεγαλύτερη ηδονή.

4. «Όλοι οι καλοί χωράνε»

Στο ομαδικό σεξ, λένε ότι όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα και η συγκεκριμένη στάση το επιβεβαιώνει. Ενώ, ο παρτενέρ σας ξαπλώνει ανάσκελα, η μία κάθεται έτσι ώστε ο κόλπος της να είναι στο στόμα του και η άλλη του κάνει στοματικό σεξ.

5. «Βλέποντας και κάνοντας»

Ιδανική στάση, εάν είναι η πρώτη σου φορά ή έχεις ακόμα κάποιες (μικρές) αναστολές. Αφήνεις τους δύο να κάνουν σεξ κι εσύ τους κοιτάς από κοντινή απόσταση, είτε χαϊδεύοντας το σώμα σου είτε χρησιμοποιώντας κάποιο “sex toy”.

Προσοχή: Τρείς βασικές αρχές που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις στο “τρίο”. Πρώτον, εάν δεν το θέλεις δεν το κάνεις. Μην δεχτείς πίεση από κανέναν και για κανένα λόγο. Δεύτερον, πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και τρίτον μπορείτε να αλλάζετε θέσεις με την… παρτενέρ σου.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.gurl.com

Σχετικά άρθρα