Σημείο G: Βρες κι εσύ το δικό σου!  thumbnail
Διάβασε πώς θα βρεις το σημείο G σου και μερικούς τρόπους για να το "εκμεταλλευτείς" στο έπακρο προς όφελός σου...

Σημείο G: Βρες κι εσύ το δικό σου!

Ο… αστικός μύθος θέλει όλες τις γυναίκες να διαθέτουν το λεγόμενο σημείο G, μόνο που απαιτείται μια μικρή προσπάθεια για να το εντοπίσεις στον κόλπο σου. Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά και τι να κάνεις άπαξ και το βρήκες!


1. Τι είναι;


Ας αρχίσουμε από τα βασικά, με αυτό το πολύ λογικό ερώτημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μια μικρή σπογγώδη μάζα που περιέχει αισθητήρια νεύρα, αιμοφόρα αγγεία και παραυτηριακούς αγωγούς που μπορεί να αποτελέσει ερωτογόνο ζώνη για τις γυναίκες, κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού τους ερεθισμού. Βρίσκεται ανάμεσα στο ηβικό οστό και το μπροστινό μέρος του τραχήλου σου, περίπου 6 εκατοστά στο εσωτερικό του κόλπου σου.


2. Πώς θα το βρεις;


Πριν δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου, πρέπει να βρεθείς στην κατάλληλη… ερωτική διάθεση. Το να ερεθιστείς, λένε οι ειδικοί, έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς έτσι το σημείο θα γίνει πιο εμφανές. «Χρησιμοποίησε τις φαντασιώσεις ή δες κάποια αισθησιακή ταινία», προτείνουν οι ειδικοί εάν και εφόσον βλέπεις ότι δυσκολεύεσαι να… φτιάξεις τη διάθεσή σου.


3. Και τώρα τι;


Άπαξ και το βρήκες, εφάρμοσε μια έντονη, σταθερή κίνηση για να αγγίξεις την συγκεκριμένη περιοχή. Οι ειδικοί σου προτείνουν κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σου, όμως σου αφήνουν και το περιθώριο να εφαρμόσεις τις κινήσεις που σε κάνουν να νιώθεις εντονότερα την απόλαυση.


4. Πώς βιώνεις τον οργασμό;


Μπορεί κάθε γυναίκα να βιώνει διαφορετικά τον οργασμό, όμως όσες «ασχολούνται» με το σημείο G τους, στην πλειοψηφία τους έχουν αποκαλύψει ότι αισθάνονται ένα έντονο αίσθημα ευχαρίστησης και ποσότητα υγρών να ετοιμάζεται να αναβλύσει από τον κόλπο τους.
Extra bonus: Με την μέθοδο αυτή, είναι πολύ πιθανό να βιώσεις και το λεγόμενο squirting, δηλαδή το να τελιεώσεις εξωτερικά.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X