Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Δυνατό φιλικό με την Φράιμπουργκ στις 18 Ιουλίου στην Αυστρία θα δώσει ο Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε από τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα φιλικά του, ούτε αυτό με τους Γερμανούς ούτε εκείνο που έχει γνωστοποιήσει η Χέρενφεν για το τέλος Ιουλίου στην Ολλανδία.

Εν τω μεταξύ στη Γαλλία γράφουν ότι ο Σάλομον Καλού δέχτηκε και απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού γιατί θέλει να παίξει στην Αγγλία. Για τον Ιβοριανό άσο της Λιλ ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει κάθε εμπλοκή του.

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσέ βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Fanatik.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση προς την πειραϊκή ΠΑΕ.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν εάν ο Φετφατζίδης είναι στα πλάνα του Μίτσελ για τη νέα σεζόν ή αν θα αποφασιστεί ο δανεισμός του σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Τέλος πολλά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Βραζιλίας κάνουν λόγο ξανά τις τελευταίες ώρες σχετικά με πρόταση του Ολυμπιακού στη Σάο Πάουλο για τον Λουίς Φαμπιάνο.

Παρότι ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα, οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να γράφουν ότι έχει γίνει πρόταση 5 εκ. ευρώ από την ελληνική ομάδα και 4,5 εκ ευρώ από την Γαλατά.

Κι ενώ από το πρωί στη Γαλλία υπάρχουν δημοσιεύματα για έναν άλλο παίκτη που έχει διαψεύσει ο Ολυμπιακός ότι ασχολείται, τον Σαλομον Καλού.

Προφανώς αυτά τα ονόματα προωθούνται από μάνατζερ.

 

Σχετικά άρθρα