Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/10 thumbnail
Και οι μέρες συνεχίζουν να γιορτάζουν τον Έρωτα και να… γεμίζουν το πορτοφόλι μας! Η χθεσινή Σύνοδος Άρη-Αφροδίτης, συνεχίζει να μας δίνει την εύνοια της, για έρωτα, πάθος, γοητεία και οικονομικά κέρδη, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/10

Και οι μέρες συνεχίζουν να γιορτάζουν τον Έρωτα και να… γεμίζουν το πορτοφόλι μας! Η χθεσινή Σύνοδος Άρη-Αφροδίτης, συνεχίζει να μας δίνει την εύνοια της, για έρωτα, πάθος, γοητεία και οικονομικά κέρδη, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ: Η σύνδεση των σημερινών γεγονότων με εκείνα του παρελθόντος μπορεί να είναι χρήσιμη, καθώς από σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλά οικογενειακά θέματα. Η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη. Ο Ερμής από τον Ζυγό θα κάνει την επικοινωνία σου καλύτερη ώστε να λύσεις κάποια θέματα σου με περισσότερη ευκολία.


ΤΑΥΡΟΣ: Μερικές φορές σήμερα θα βλέπεις κάποιες καταστάσεις που θα σου προκαλούν έκπληξη. Θα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την πραγματικότητα και θα λες κάποιες κουβέντες για να αποφύγεις από τα πραγματικά προβλήματα. Χαλάρωσε και κάνε ότι είναι απαραίτητο για να λύσεις κάποιες θέματα που σε προβληματίζουν.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι δυνατότητες σου αυξάνονται γιατί έχεις την ικανότητα και επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρους σου. Όσο πιο κοντά έρχεσαι με κόσμο τόσο νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, κυρίως σε ότι καινούργιο επιχειρείς. Το μοίρασμα κάποιων εμπειριών κυρίως με μια ομάδα που έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα σε κάνουν να προχωράς κάποια σχέδια σου και για να τα στηρίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αμφισβήτηση σε κάποια θέματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις μπορεί να σου φέρει κάποια δυσφορία αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να μην υπάρχει καμία άρνηση από την πλευρά ατόμων που γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλεις. Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό θα καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα γιατί έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η φιλική σου συμπεριφορά θα σε βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.


ΛΕΩΝ: Είσαι λίγο έξω από τα νερά σου και προσπαθείς να τα καταφέρεις μέσα από συνθήκες που είναι κάπως περίεργες. Το φιλικό στυλ και η συμπεριφορά σου, κυρίως στον φιλικό τομέα, μπορεί να σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με κόσμο. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο τον δικό σου και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις μέχρι τώρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι άσκοπο σήμερα να προσεγγίζεις μια συζήτηση σαν να είναι μια συζήτηση. Δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι εκτός αν ξεκινήσεις να κατηγορείς κάποιον άλλο για τη δύσκολή σου κατάσταση. Προχώρησε με προσοχή και ευγένεια. Θα πετύχεις καλύτερα τους σκοπούς σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.


ΖΥΓΟΣ: Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, έχεις θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις και να λύσεις άμεσα. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα φέρει σήμερα πάρα πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα από σήμερα θα μπορέσεις να βάλεις μια λογική σειρά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα είσαι πολύ ανθεκτικός, φιλόδοξος και αφοσιωμένος στην επίτευξη των στόχων σου. Θα έχεις εξαιρετική ηγετική ικανότητα. Θα διακατέχεσαι από μια έντονη ανάγκη να ολοκληρώσεις κάθε στόχο σου με επιτυχία. Πιστεύεις ότι η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή τελικά θα θριαμβεύσει. Κάνε τις κινήσεις σου και η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα μια μικρή διαφωνία είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχικά, γιατί είναι ζήτημα που αγγίζει την αυτοεκτίμησή σου. Ευτυχώς, η υιοθέτηση μιας πιο ρεαλιστικής προσέγγισης αποκαθιστά την αρμονία. Βεβαιώσου ότι οι άλλοι γνωρίζουν αυτά που θέλεις και ζητάς. Με αυτά που θα καταπιαστείς θα τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα μπορεί να νιώθεις πιο ευάλωτος από ό, τι πιστεύει κάποιος. Μπορείς εύκολα να κρυφτείς πίσω από τα λόγια σου επειδή ακούγονται πιο μαχητικά από ότι τα εννοείς. Εν τω μεταξύ, τα πραγματικά σου συναισθήματα θα τα εξωτερικεύσεις σε κάποιο δικό άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα τα οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε καταπιέζουν ψυχικά. Φρόντισε να αλλάξεις σκεπτικό και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Μπορείς με την συζήτηση να βάλεις πολλά πράγματα στην θέση τους ώστε να αισθανθείς καλύτερα.


ΙΧΘΥΣ: Θα είσαι τόσο καλά σήμερα, που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αρχίσεις να μιλάς και μπορείς εύκολα να κερδίσεις οποιοδήποτε επιχείρημα. Στην πραγματικότητα, ίσως να μην είναι τόσο εύκολο, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να ταιριάξουν τις δικές σου δυνατότητες με τα γεγονότα και την όμορφη ευγλωττία σου και το μυαλό που έχεις.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X