Test: Ποιο ζώδιο είσαι στις σχέσεις σου; thumbnail
Κάνε το παρακάτω love test και δες, σύμφωνα με την συμπεριφορά σου στον Έρωτα, τι Ζώδιο είναι η ερωτική σου προσωπικότητα

Test: Ποιο ζώδιο είσαι στις σχέσεις σου;

Το θέμα μας και πάλι είναι ο Έρωτας και τα Ζώδια! Το ζώδιο μας ορίζεται κατά τη γέννηση μας φυσικά, αλλά ορισμένες φορές παρατηρούμε ότι έχουμε πολλές διαφορές από… ομοζώδιους μας, ειδικά στην συμπεριφορά μας στις ερωτικές σχέσεις!  Τα 12 Ζώδια αντιπροσωπεύουν δώδεκα διαφορετικά ερωτικά χαρακτηριστικά ή προσωπικότητες.
Εσένα, σύμφωνα με την συμπεριφορά σου στον Έρωτα, τι Ζώδιο είναι η ερωτική σου προσωπικότητα;   


 


Κάνε το παρακάτω  love test !ΟΔΗΓΙΕΣ
Επέλεξε την απάντηση που σε αντιπροσωπεύει σε κάθε ερώτηση. Κάθε απάντηση αντιπροσωπεύει και ένα γράμμα-αρίθμηση. Η πλειοψηφία του γράμματος-αρίθμηση που θα επιλέξεις είναι το αποτέλεσμα σου!

Αν το αποτέλεσμα σου δεν είναι ξεκάθαρο, τότε δες τι αποτελέσματα σου βγαίνουν και επέλεξε αυτό που είναι 1)η Αφροδίτη σου, ή 2) τον Ήλιο σου, ή 3) τον Ωροσκόπο σου ή 4) την Σελήνη σου. Επέλεξε αποτέλεσμα, με την σειρά προτεραιότητας που μόλις σου δώσαμε!


 


Έχεις μπλέξει με κάποιον/α, είσαι φουλ καψούρης/α και τον/την θεωρείς το άλλο σου μισό! Ανακαλύπτεις ότι είναι παντρεμένος/η και τόσο καιρό σου έλεγε ψέματα! Τι κάνεις;

1. Please… Το ήξερα ήδη… Αλλά οκ, δεν θα αντέξει στη γοητεία μου και αργά ή γρήγορα θα χωρίσει! (Γ')
2. Φυσικά και δεν τον/την ξαναβλέπω ποτέ! Εγώ δεν γεννήθηκα για να είμαι δεύτερος/η στη ζωή κάποιου! (Ε')
3. Αποκλείεται… Κάτι έχει γίνει λάθος… Πρέπει να είσαι σε διάσταση! Αφού εμένα αγαπάει! (ΙΒ’)
4. Τι πράγμα;;;; To κάθαρμα! Στέλνω φωτογραφίες τώρα στον/η σύζυγο! Θα τον/την καταστρέψω! (Η')
5. Θα του/της σπάσω το αμάξι και θα του/της κάνω την μούρη καλοκαιρινή!!! (Α')
6. Ψέματα!!! Όλα ήταν ψέματα! Και εγώ επένδυσα πάνω του/της! Ψέματα σε μένα! Δεν θέλω να τον/την ξαναδώ! (Β')
7. Γιατί;;; Γιατί σε μένα;;; Θέλω να πεθάνω!!! (Δ')
8. Έχω αποσυντονιστεί! Από πού ήρθε αυτό τώρα; Πρέπει άμεσα να του/της τα ψάλλω να δω τι έχει να μου πει! (ΣΤ')
9. Αφού κλάψω (πολύ), θα τον/την αφήσω πίσω και θα βρω άλλον/η! Εγώ θέλω η σχέση μου να έχει μέλλον! Αυτή η σχέση τέλειωσε! (Ζ')
10. Ε, και τι αλλάζει; Απλά η σχέση μας πια είναι ελεύθερη. Καλύτερα μη σου πω γιατί παίζει το μάτι μου και εμένα! (Θ')
11. Γλυκέ μου… Για να τον/την θεωρώ το άλλο μου μισό προφανώς και είναι κελεπούρι! Σιγά μην τον αφήσω στον/στην άλλο/η! Υπομονή και θα γίνει δικός/ή μου, χωρίς καν να εκτεθώ! (Ι')
12. Τι;;;; Όχι πια σχέση, μόνο φίλοι! Άντε, οκ! Φίλοι με σεξ… (ΙΑ')Έχεις μία ολιγόμηνη σχέση, είστε πολύ καλά μαζί και σου μιλάει για γάμο! Τι κάνεις;

1. Χαχαχαχαχα! Δεν έχω πια ολιγόμηνη σχέση απλά! Είμαι single! (Θ')
2. Μόλις ήρθε ο πρώτος μας τσακωμός! Ρε πάει καλά; Γάμος μέσα σε λίγους μήνες; (Α')
3. Μέσα σε λίγους μήνες δεν ξέρουμε καν ο ένας τον άλλον! Και γιατί βιάζεται; Έχει κάποιο λόγο; Από προίκα τι παίζει; Μπορώ να τον εμπιστευτώ; Είναι πολλά τα ερωτήματα παιδιά… (Η')
4. Γάμο;;; Με το μωρό μου;;; Εννοείται! Αφού είμαστε πολύ καλά μαζί και ερωτευμένοι, γιατί όχι; (Ζ')
5. Βασικά, τον/την δικαιολογώ απόλυτα… Και εγώ θα ήθελα να με παντρευτώ στη θέση του! (Ε')
6. Οκ… Σε καλή οικονομική κατάσταση είναι, από καλή οικογένεια, γιατί να είμαι αρνητικός/ή; (Ι')
7. Ναι, ναι, ναι! Ώπα κάτσε… Εγώ υποσχέθηκα γάμο σε άλλον/η προχτές… Βλακεία, ε; (ΙΒ')
8. Ώπα! Τι ήταν αυτό τώρα; Πολύ γλυκό αλλά είναι πολύ νωρίς… Δεν πρέπει να περιμένουμε 1,2, μη σου πω 5 χρονάκια πρώτα; (Β')
9. Α καλά! Ότι να’ ναι! Θα του/της βρω 100 δικαιολογίες για να το γλυτώσω χωρίς να τον/την στεναχωρήσω! Άκου εκεί γάμο! (Γ')
10. Ότι θυμάται χαίρεται! Κάτσε να τα βάλουμε κάτω! Υπάρχει σπίτι, δουλειά, χρήματα, πρόγραμμα; Τι έτσι πετάει ένα «γάμος» και τέλος; (ΣΤ')
11. Κλαίω όλη μέρα από συγκίνηση! Τον/την ερωτεύτηκα ακόμα περισσότερο! Όλα θέλουν τον χρόνο τους βέβαια, αλλά είμαι ευτυχισμένος/η, όπως και να ‘χει! (Δ')
12. Ούτε καν!!! 5 λεπτά συζήτηση μαζί του/της και θα τον/την πείσω ότι ο γάμος είναι ανούσιος, εικονική ευτυχία και περιττός στην αγάπη μας! (ΙΑ')


Ενώ αγαπάς τον/την σύντροφο σου, σε μια στιγμή παρορμητικού πάθους, τον/την απάτησε και σε τρώνε οι τύψεις! Τι κάνεις; Του/της το ομολογείς;

1. Ναι οκ με τρώνε οι τύψεις! Αλλά δεν έχω αποφασίσει αν πρέπει να το πω… Άσε που σκέφτομαι και τον/την άλλον/η τώρα από εκείνο το αμαρτωλό βράδυ…  (Ζ')
2. Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις τύψεις! Αλλά δεν θα το πω… Δεν αντέχω να χωρίσω… (Β')
3. Όχι απλά δεν θα το πω αλλά θα τον/την πείθω καθημερινά για το πόσο πιστός/ή είμαι! Ακόμα κι αν… ξαναπαρασυρθώ… Πάντως να ξέρετε κλαίω κάθε μέρα από τις τύψεις… (ΙΒ')
4. Ποια ομολογία και ποιες τύψεις βρε παιδιά; Αν έχω τύψεις-λέμε τώρα-, απλά δεν θα το ξανακάνω! Το μάτι μπορεί να παίζει ωστόσο, να ξέρετε! (Γ')
5. Να το πω δεν νομίζω… Βαριέμαι τις εκρήξεις ζήλιας! Και οι τύψεις παιδιά, να ξέρετε είναι μία ψυχολογική κατάσταση που η κοινωνία μας και η σημερινή λάθος αντίληψη του Έρωτα, μας έχει επιβάλλει! Οπότε και εγώ, όχι τύψεις! (ΙΑ')
6. Ναι όντως έχω τύψεις… Όμως όχι, δεν θα πω τίποτα! Δεν θα χαλάσω εγώ την υπόδειγμα σχέση μου για μία ανόητα παρασπονδία! Έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να το ξανακάνω! (Ι')
7. Απαπα! Δεν αντέχω τις τύψεις εγώ! Φυσικά και θα το ομολογήσω! Και λογικά πρέπει να με καταλάβει! Μία στιγμή παρορμητικού πάθους ήταν! Σιγά! Συμβαίνουν αυτά! (Α')
8. Περνάω τουλάχιστον ένα μήνα χάλια με κλάμα και τύψεις, αλλά όχι! Δεν αντέχω να το ομολογήσω! (Δ')
9. Δεν φταίω εγώ… Αφού είμαι πειρασμός…. Τελοσπάντων, η ουσία είναι ότι δεν παίζει να το ξανακάνω, άρα γιατί να το πω; (Ε')
10. Κάτι φταίει που το έκανα αυτό… Όχι εγώ… Εγώ δεν κάνω τέτοια λάθη… Μάλλον ο/η σύντροφος μου φταίει σε κάτι! Και γι’αυτό θα μείνει στην άγνοια του/της… (ΣΤ')
11. Ναι έχω πολλές τύψεις… Αλλά για κάποιο λόγο μ’αρέσει αυτό… Αυτό το απαγορευμένο που έκανα και το κρατάω κρυφό από τον/την σύντροφο μου, με κάνει να την ποθώ πλέον ακόμα πιο πολύ… Σιγά μην το πω οπότε! Ζω την μαγεία του απαγορευμένου! (Η')
12. Έλα μωρέ… Συμβαίνουν αυτά… Ε και αν έχω τύψεις, θα το πω! Θα με συγχωρέσει σίγουρα! Αφού μ’αγαπάει! (Θ')


Τι είναι ιδανική σχέση για σένα; Διάλεξε το Top 3 σου!

1. Πίστη-Σεξ-Ειλικρίνεια (Β')
2. Χρήμα-Ηρεμία-Ωριμότητα (Ι')
3. Επικοινωνία-Ηρεμία-Ανιδιοτέλεια (ΣΤ')
4. Σεξ-Περιπέτεια-Ένταση (Α')
5.Πάθος-Ρομαντισμός-Διεκδίκηση (Ε')
6. Περιπέτεια-Ελευθερία-Πάθος (Θ')
7. Επικοινωνία-Ελευθερία-Καλοπέραση (Γ')
8. Ρομαντισμός-Ηρεμία-Ισορροπία (Ζ')
9. Ισότητα-Περιπέτεια-Ελευθερία (ΙΑ')
10. Ρομαντισμός-Αφοσίωση-Κατανόηση (Δ')
11. Σεξ-Χρήμα-Ειλικρίνεια (Η')
12. Ρομαντισμός-Συναίσθημα-Τρυφερότητα (ΙΒ')


 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑ': Στις σχέσεις σου είσαι Κριός! Αφοπλιστικά και εκνευριστικά ειλικρινής, εγωιστής, αντιδραστικός, ψιλοανώριμος, παθιασμένος και… τσαμπουκάς! Το σεξ για σένα είναι η λύση για κάθε πρόβλημα στις ερωτικές σχέσεις!

Β': Στον έρωτα φέρεσαι σαν Ταύρος! Θες μια απλή συμβατική σχέση με διάρκεια, αφοσίωση και μία όμορφη ρουτίνα. Δίνεις έξτρα πόντους σε έναν σύντροφο ειλικρινή, σεξουαλικό, αλλά και… πλούσιο!

Γ': Είσαι ένας Δίδυμος στον Έρωτα! Είσαι παιχνιδιάρης και ανεξάρτητος! Ξέρεις άψογα να φλερτάρεις, να λες πάντα αυτό που πρέπει ακόμα κι αν συχνά είναι… ψέματα!

Δ': Στις ερωτικές σχέσεις είσαι Καρκίνος! Συναισθηματικός, ευαίσθητος και θες να βρεις τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο ενός συντρόφου που είναι έτοιμος για οικογένεια!

Ε': Στον Έρωτα είσαι… Λιοντάρι! Θες όλα να γυρνούν γύρω από σένα, ο σύντροφος να σε φλερτάρει και να σε θέλει σαν τρελός αλλά και εσύ με την σειρά σου τον ερωτεύεσαι πιο δυνατά και φλογερά από τον καθένα!

ΣΤ': Στις σχέσεις σου είσαι ένας Παρθένος και… μισός! Η λογική πάνω απ’ όλα και μετά το συναίσθημα! Η σωστή επικοινωνία για σένα είναι το κλειδί της ευτυχίας, αν και η τελειομανία σου στα μπερδεύει τα πράγματα!

Ζ': Στις ερωτικές σχέσεις σου φέρεσαι ως Ζυγός! Αγαπάς την συντροφικότητα, το «μαζί», την ηρεμία, το «εμείς» και ονειρεύεσαι τον τέλειο ρομαντικό γάμο!  

Η': Στον Έρωτα βγάζεις μάλλον το κεντρί του… Σκορπιού! Είσαι γοητευτικός, σεξουαλικός αλλά και χειριστικός στον σύντροφο σου! Αρέσκεσαι στους μυστήριους, σκοτεινούς έρωτες και αν βιώσεις προδοσία, γίνεσαι απίστευτα εκδικητικός όσο κι αν αγαπάς!

Θ': Τοξοτάκι είσαι στον Έρωτα! Ανεξάρτητος, ειλικρινής, περιπετειώδης και παθιασμένος! Καμιά φορά στα χαλάει η επιπολαιότητα σου…
Ι': Στον Έρωτα είσαι Αιγόκερως! Θες μία σχέση υπόδειγμα, σοβαρή και ήρεμη. Μερικές φορές ωστόσο επιλέγεις σύντροφο σύμφωνα με το συμφέρον σου…

ΙΑ': Υδροχόος είσαι στις σχέσεις σου! Ανεξαρτησία, πρωτοτυπία, καλοπέραση, διαφορετικότητα και ισότητα είναι αυτά που αναζητάς σε μία σχέση!

ΙΒ': Είσαι ένα… Ψάρι στον έρωτα! Ρομαντισμός, υπερευαισθησία, φαντασία και συναίσθημα είναι τα χαρακτηριστικά σου ως σύντροφος. Το μελανό σου σημείο; Η τάση σου να εξαπατάς και να εξαπατάσαι!


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X