Σεξ και εγκυμοσύνη: Οι καλύτερες στάσεις  thumbnail
Διάβασε ποιες στάσεις ενδείκνυνται στο σεξ, εφόσον είσαι έγκυος.

Σεξ και εγκυμοσύνη: Οι καλύτερες στάσεις

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ορμόνες χτυπάνε… κόκκινο, με αποτέλεσμα  σε ορισμένες φάσεις της να έχεις έντονη σεξουαλική επιθυμία. Δες πρακάτω ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις, εάν είσαι έγκυος και θέλεις να κάνεις σεξ, χωρίς να μπαίνει η κοιλίτσα σου ανάμεσά σε σένα και τον σύντροφό σου.


1. Στάση «κουτάλι»


Από τις ιδανικότερες στάσεις για σεξ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού συνδυάζει την απόλαυση με τη σωματική επαφή και τα χάδια. Εσύ ξαπλώνεις πλάγια, ώστε η κοιλιά σου να στηρίζεται στο στρώμα και ο σύντορφος σου ξαπλώνει κολλητά στο κορμί σου, από πίσω σου. Εκτός από τη διείσδυση, με τα χέρια του σε χαϊδεύει σε όποιο σημείο θέλεις.


2. Στάση «από πάνω»


Για τις περισσότερες εγκύους ίσως η καλύτερη στάση, αν και πιθανώς λίγο πιο κουραστική. Ο σύντροφός σου είναι ξαπλωμένος ανάσκελα κι εσύ κάθεσαι επάνω του. Έτσι και η κοιλιά σου δεν σας εμποδίζει και εσύ ελέγχεις τον ρυθμό και την ένταση.


3. Στάση «καρεκλάτο»


Εξίσου καλή και βολική για εγκύους. Εσύ κάθεσαι στην καρέκλα, ώστε να στηρίζεται και η πλάτη σου, με τα πόδια όσο πιο ανοιχτά γίνεται. Ο σύντροφός σου γονατίζει μπορστά σου με τη λεκάνη του στο ύψος του κόλπου σου. Ιδανικά, καλό θα είναι η καρέκλα να είναι λιγάκι ψηλή, ώστε η λεκάνη του συντρόφου σου να βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά από τον κόλπο σου.


Δ. Μ.


Με πληροφορίες από www.thestir.cafemom.com


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X