Αρχική / Ειδικοί / Ψυχίατροι / Χρήστος Κακουλίδης
Χρήστος Κακουλίδης thumbnail

Χρήστος Κακουλίδης

Βιογραφικό Ψυχιάτρου-Ψυχοθεραπευτή, Χρήστου Κακουλίδη

Ο Ψυχίατρος Χρήστος Κακουλίδης σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Έκτοτε εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, αρχής γενομένης από την Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Ταυτόχρονα συμμετείχε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική». Στα πλαίσια του προγράμματος, αλλά και στα πλαίσια της Πανεπιστημιακής κλινικής, ήταν υπεύθυνος σε ψυχιατρικές δομές της περιοχής. Παρακολουθούσε ψυχοθεραπευτικά σημαντικό αριθμό ανθρώπων που τους απασχολούσαν θέματα ψυχιατρικής φύσης, στα δύο Κέντρα Ψυχικής Υγείας της Αλεξανδρούπολης.

Ήταν υπεύθυνος δύο Οικοτροφείων, καθώς και ενός προστατευμένου διαμερίσματος, όπου εβδομαδιαία συντόνιζε ψυχοθεραπευτική ομάδα των ασθενών που διέμεναν στη συγκεκριμένη δομή. Το ίδιο διάστημα, ήταν συνυπεύθυνος ιατρός στην κινητή μονάδα Σουφλίου Έβρου, παρακολουθώντας σε Follow up, ασθενείς εβδομαδιαία στο ΚΥ Σουφλίου, ενώ στα πλαίσια των καθηκόντων της η κινητή μονάδα, πραγματοποιούσε επισκέψεις σε σπίτια ασθενών οι οποίοι βρίσκονταν σε υποτροπή. Εβδομαδιαία παρακολουθούσε ασθενείς στα Εξωτερικά Ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ανατολικού Τομέα, όπου παρακολουθούσε ψυχοθεραπευτικά, άτομα με ψυχιατρικό πρόβλημα που διέμεναν στην ανατολική πλευρά της πόλης. Από το 2010 ως το 2013,διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ συνεργαζόταν και με την ψυχιατρική κλινική «Αγία Αικατερίνη» στην Εξοχή Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως Ψυχίατρος Επιμελητής, στην Ψυχιατρική Κλινική «Ελευθερία», στην Νικήσιανη καβάλας και στη συνέχεια είχε συνεργασία με την Ψυχιατρική κλινική «ΕΛΠΙΔΑ» στην Κατερίνη και «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» στην πόλη της Λάρισας.. Στον παρόντα χρόνο είναι υπεύθυνος Ψυχίατρος στο οικοτροφείο «Ευφροσύνη» της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας & Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (ΕΨΥΚΑ) που βρίσκεται στον Κορινό Πιερίας, και του προστατευμένου διαμερίσματος της ΕΨΥΚΑ που βρίσκεται στην πόλη της Κατερίνης.

Το ιατρείο του βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας 1, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Παράλληλα ασκεί την ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία online μέσω Skype, που δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία σε όσους την χρειάζονται και αδυνατούν λόγω γεωγραφικής θέσης να έχουν πρόσβαση σε δομές ψυχικής υγείας.

ΙΑΤΡΕΙΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Χρήστος Κακουλίδης,Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής

Πλατεία Ελευθερίας 1, Κατερίνη, ΤΚ 60100

Τηλ. 2351 10 31 80, Κιν. 6947 93 97 63

www.psychiatrosonline.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X