Στοματικό σεξ: 3 ιδανικές στάσεις για να (του) το κάνεις  thumbnail
Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι 3 καλύτερες στάσεις για να (του) κάνεις το καλύτερο στοματικό σεξ!

Στοματικό σεξ: 3 ιδανικές στάσεις για να (του) το κάνεις

Εάν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης στον σύντροφό τους και για κάποιον λόγο δεν βρίσκουν μια βολική… θέση για να το κάνουν, διάβασε εδώ ποιες είναι οι 3 ιδανικές στάσεις προκειμένου να του μείνει η εμπειρία αυτή αξέχαστη.


1. Στα γόνατα


Ίσως, η πιο κλασική και η πιο αποτελεσματική στάση, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Εκείνος είναι όρθιος κι εσύ γονατίζεις μπροστά του. Η λεκάνη του είναι στο ύψος του στόματός σου, οπότε έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς και (γιατί όχι) να… πειραματιστείς με το πέος του. Το καλό στη στάση αυτή είναι ότι τα χέρια σου είναι ελεύθερα, για να τα βάλεις κι αυτά στο παιχνίδι, εφόσον το επιθυμείς. Ιδανική στάση και για την κατάποση, εάν και εφόσον θέλεις να το κάνεις, καθώς αφήνεις την… βαρύτητα να κάνει τη δουλειά της. 


2. Καθιστή


Επίσης, πολύ καλή στάση/θέση, προκειμένου να του χαρίσεις την απόλυτη ηδονή χρησιμοποιώντας το στόμα σου. Στην περίπτωση αυτή, χρειάζεται να είστε και οι δύο καθιστοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις… κλίση προς το πέος του.


3. Ξαπλωμένη


Πολύ καλή στάση σε περίπτωση που εμπλέκεται… κρεβάτι στην όλη διαδικασία. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και ο σύντροφος σου, στηριζόμενος στα γόνατα, έρχεται από πάνω σου φέρνοντας το πέος του όσο το δυνατό πιο κοντά στο στόμα σου.


Extra tip: Για μια ακόμα απλαυστικότερη εμπειρία, μπορείς να ξαπλώσεις ανάσκελα με το κεφάλι σου να εξέχει του κρεβατιού. Μην ανησυχείς… ο παρτενέρ σου ξέρει τι να κάνει.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.gurl.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X