Κερδίστε το βιβλίο «Κατακτώ την Ευτυχία» του Tal Ben - Shahar από τις Εκδόσεις Λιβάνη thumbnail

Κερδίστε το βιβλίο «Κατακτώ την Ευτυχία» του Tal Ben – Shahar από τις Εκδόσεις Λιβάνη

Το boro.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Λιβάνη δίνουν τη δυνατότητα σε 1 αναγνώστη να κερδίσει το βιβλίο του  Tal Ben – Shahar «Κατακτώ την Ευτυχία».


 


Λίγα λόγια για το βιβλίοΜάθετε τα μυστικά της καθημερινής χαράς και της διαρκούς ολοκλήρωσης.


Ένα παγκόσμιο best-seller που θα σας δώσει τις απαντήσεις για το πώς θα κατακτήσετε την ευτυχία!


Το Κατακτώ την Ευτυχία εξηγεί πώς μπορεί να βιώσει κανείς καθαρά την ευτυχία και να μη μείνει εγκλωβισμένος στον ατελέσφορο κύκλο της ηδονοθηρίας.


Στόχος του βιβλίου είναι να συνειδητοποιήσει ο αναγνώστης τι σημαίνει ευτυχία δίνοντας τον προσωπικό του ορισμό και μαθαίνοντας πώς να την επιτυγχάνει με μικρές καθημερινές κινήσεις, οι οποίες μπορούν να ενταχτούν εύκολα σε κάθε πρόγραμμα και να μεταμορφωθούν μέσω της συνήθειας σε καθημερινές τελετουργίες.


Το βιβλίο ως πανεπιστημιακή μελέτη βασίζεται σε έρευνες ψυχολόγων και ψυχαναλυτών που έχουν δημοσιευτεί κατά την τελευταία δεκαετία και ουσιαστικά αποτελεί ένα θεμελιώδες έργο για το κίνημα της Θετικής Ψυχολογίας.


 


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα


O Dr. Ταλ Μπεν-Σαχάρ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους καθηγητές στην ιστορία του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Το έργο του έχει παρουσιαστεί στο CNN, το CBS και το NPR, καθώς και στις εφημερίδες New York Times και Boston Globe και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως ο «καθηγητής της ευτυχίας». Τα μαθήματά του ελκύουν κάθε εξάμηνο γύρω στους 1.400 φοιτητές – σχεδόν το 20% του συνόλου των σπουδαστών του Χάρβαρντ. Ο Μπεν-Σαχάρ σπούδασε Φιλοσοφία και Ψυχολογία στο Χάρβαρντ. Τα τελευταία δέκα χρόνια διδάσκει προσωπική και επαγγελματική βελτίωση, διαχείριση ηγεσίας, ηθική και αυτοεκτίμηση.


 


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 
Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X