Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/10 thumbnail
Μία δύσκολη Δευτέρα ήρθε και μας ξεκινάει την εβδομάδα μας με εμμονές, θυμό, ρήξεις, παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, λεκτικά παιχνίδια εξουσίας αλλά και οικονομικές απώλειες. Προσοχή πολύ και ακόμα περισσότερη ψυχραιμία, πρέπει να δείξουν κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγού και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/10

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις λίγο την συμπεριφορά σου σε σχέση με τρίτα πρόσωπα. Κάποια από τα λόγια σου μπορεί να προκαλέσουν ένα σωρό προβλήματα, εκτός και αν κινηθείς με αρκετή διπλωματία και μιλήσεις τόσο όσο χρειάζεται. Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό σε στάσιμες υποθέσεις που σε αφορούν, θα μπορέσεις να δώσεις καλές λύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορεί να είναι ο κατάλληλος, αν και βιαστικός, χρόνος για να προχωρήσεις σε τακτοποίηση των υποθέσεών σου, καθώς έχεις καταβάλλει πολλές προσπάθειες να σκέπτεσαι μόνο γι αυτά τα πράγματα. Θέλεις να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Η θέληση και η επιθυμία σου σήμερα θα είναι ισχυρή, για να επιλύσεις μικρά προβλήματα, να τακτοποιήσεις ελαττώματα και να εξαλείψεις προβλήματα, γι 'αυτό χρησιμοποίησε αυτή την επιπλέον ενέργεια για να ξεκαθαρίσεις τις διάφορες υποθέσεις στην καθημερινή σου ζωή. Παράλληλα, είναι σημαντικό να προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου και να μην πιέζεσαι ψυχολογικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής σε ευνοεί και η ημέρα σου μπορεί να είναι μια όμορφη, ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με καλλιτεχνικούς ομίλους ή στην τακτοποίηση θεμάτων που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να κάνεις πολλά. Ενώ οι φιλικές συνδέσεις μπορεί να ευδοκιμήσουν ή να ξεκινήσουν τώρα, η κατάσταση ευνοεί σχεδόν οποιαδήποτε σχέση.


ΛΕΩΝ: Οι φιλικές συναναστροφές, η γενναιοδωρία και η αποδοχή μπορεί να παίξουν ρόλο την σημερινή ημέρα. Αυτή είναι μια εποχή προσωπικής δημιουργίας. Θεωρείς κίνητρο την πίστη των άλλων εσένα, καθώς δεν θέλεις να αφήσεις κανέναν παραπονεμένο. Με ότι καταπιαστείς σήμερα θα το φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεση που έχεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα για να δοκιμαστείς σε νέες εμπειρίες, βρίσκει θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σου. Επίσης, η κίνηση σου να μην ασχοληθείς σήμερα, με τις προσδοκίες των ανθρώπων που αγαπάς σε βοηθάει ακόμη περισσότερο να χαλαρώσεις. Σήμερα, είναι ιδανική μέρα να ακολουθήσεις την καρδιά σου, τα θέλω σου και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σου. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.


ΖΥΓΟΣ: Με μια τεράστια ώθηση να εκφράσεις τον εαυτό σου με ένα δημιουργικό, μοναδικό τρόπο θα κινηθείς την σημερινή ημέρα. Σήμερα θα είσαι έτοιμος να πάρεις γρήγορες και ξαφνικές αποφάσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικογένεια, την ψυχαγωγία, την ευχαρίστηση, το χρόνο, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια σημαντική ιδιότητα σου είναι το γεγονός ότι σου αρέσουν οι εκπλήξεις και βαριέσαι τις συνηθισμένες καταστάσεις. Εάν θέλει κάποιος να σε έχει για φίλο είναι στο χέρι του να διατηρήσει τη φιλία γιατί εσύ διατηρείς με δυσκολία μια οποιαδήποτε σχέση. Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες φιλίες που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσοχή εστιάζεται στις στενές οικογενειακές σχέσεις σήμερα, και είναι πιθανό το κλίμα να είναι αρκετά ευχάριστο και ελκυστικό. Δημιουργείς πιο ευχάριστο κλίμα σε σχέση με την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα υπάρχει πολλή ζεστασιά και θετικός αέρας αποδοχής στις ενέργειες που θα κάνεις και θα πάρεις έτσι μεγάλη ικανοποίηση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό μπορείς να νιώσεις ιδιαίτερα προστατευμένος από τους αγαπημένους σου, και αυτό μπορεί να βελτιώσει τους δεσμούς σας. Εάν χρειάζεται να ανανεώσεις τις σχέσεις με την οικογένεια, είναι μια υπέροχη μέρα για να το κάνεις αυτό. Αυτή η πτυχή επίσης ενισχύει την προσωπική σου δύναμη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπάς πολύ το ρίσκο και γι’ αυτό λειτουργείς σαν επαναστάτης ή σαν αρχηγός αλλά καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι να σκεφτούν διπλά πριν ακολουθήσουν τον δρόμο που δείχνεις. Σήμερα θα έχεις μια πολύ έντονα μαγνητική παρουσία και είναι δύσκολο σε κάποιον να αντισταθεί σε αυτήν. Όλοι καταλήγουν να σε σέβονται και να μην τολμούν να σου πουν την αλήθεια τους. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.


ΙΧΘΥΣ: Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα σου, γιατί μόνο έτσι μπορείς να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό σου στα ύψη. Η οικογένεια, το σπίτι ή η προσωπική ζωή σου είναι ζωντανή, και συναρπαστική. Και πάλι, ωστόσο, αυτό μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, οπότε βεβαιώσου ότι θα βρεις διεξόδους για να εκφραστείς εποικοδομητικά.

πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X