AIPS EUROPE: Άμεση ανταπόκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ασχοληθεί άμεσα με το θέμα της ΕΡΤ μετά την παρέμβαση και την επιστολή της AIPS EUROPE, (δηλαδή των Ευρωπαίων Αθλητικών Συντακτών) που ζήτησε να εξεταστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Η καταγγελία πήρε ήδη αριθμό πρωτοκόλλου (866/13) και θα εξεταστεί άμεσα από τις υπηρεσίες του! Την απάντηση των υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογράφει ο κ. Λέβε, επικεφαλής της γραμματείας του προέδρου κ. Μάρτιν Σουλτς.

Είχε προηγηθεί η επιστολή της AIPS EUROPE (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών) εστάλη στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς για την ΕΡΤ με κοινοποίηση στην EBU, την Τρίτη 12 Ιουνίου (παρατίθεται μεταφρασμένη).

“Αγαπητέ κ. Μάρτιν Σουλτς, αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικού Τύπου, AIPS EUROPE, Εκτελεστικής Επιτροπής, θα το εκτιμούσαμε αν θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε άμεσα τις διαδικασίες σας, αρνούμενοι να δεχτείτε το “ξαφνικό θάνατο” της ΕΡΤ, (Ελληνική Δημόσια τηλεόραση και Ραδιοφωνία). Η ΕΡΤ Α.Ε., μεταξύ άλλων, είναι μια εταιρεία με θετικό ισοζύγιο τα τελευταία χρόνια παρέχοντας ειδήσεις, αθλητικά, πολιτισμό, παιδικά προγράμματα και δορυφορικές ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν σε όλο τον κόσμο. Τώρα, σχεδόν 2.700 εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι και οι Έλληνες χωρίς δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο.Πιστεύουμε ότι το “πείραμα ΕΡΤ

Σχετικά άρθρα