Σεξουαλική ζωή και γάμος: 5 τρόποι να ανανεωθείς!

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν την τόνωση της σεξουαλικής τους ζωής σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Οι ειδικοί έρχονται να καταρρίψουν την επικρατούσα αντίληψη, αποκαλύπτοντάς σου 5 απλούς τρόπους για να τονώσεις τη σεξουαλική σου ζωή εντός του γάμου σου.

1. Κάντε σεξ σε δημόσιο χώρο

Εντάξει, δεν λέμε ότι πρέπει να το κάνετε πάνω στο πεζοδρόμιο και δίπλα στους περαστικούς. Σίγουρα, όμως, πολλές φορές σε κάποια βόλτα σας θα έχεις προσέξει κάποιο μισοφωτισμένο στενό ή έναν χώρο που θα σκέφτηκες ότι θα ήταν ωραίο σημείο για να κάνετε σεξ.

Την επόμενη φορά που θα περάσετε από εκεί, μην το σκεφτείς περισσότερο. Πάρε την πρωτοβουλία και ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης.

2. Πες του να σε δέσει

Εάν δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα, ίσως ήρθε η ώρα να παραδοθείς στις… ορέξεις του συντρόφου σου. Χρησιμοποιείστε εκείνεςτις χειροπέδες που έχετε ξεχάσει στο συρτάρι, αρκεί φυσικά να έχεις και το κλειδί για να τις ανοίξεις μετά. Εάν δεν υπάρχουν χειροπέδες, πες του να σου δέσει τα χέρια με ένα φουλάρι.

3. Δείτε μαζί πορνό

Επειδή τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι… φαν του είδους, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε παρέα μια σχετική ταινία. Φυσικά και θα την επιλέξετε παρέα, ώστε να αρέσει και στους δυο σας. Το σίγουρο είναι ότι και θα ερεθιστείτε την ώρα της… προβολής και καινούριες ιδέες θα πάρετε για να τις εφαρμόσετε.

4. Αυνανιστείτε μαζί

Γιατί να το κάνετε ο καθένας μόνος του; Βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, όπου σας βολεύει εντός του σπιτιού και αυνανιστείτε κοιτάζοντας ο ένας τι κάνει ο άλλος. Με τον τρόπο αυτό θα ερεθιστείτε έντονα, οπότε είναι πολύ πιθανό να συνεχίσετε με παθιασμένο και έντονο σεξ!

5. Δοκμάστε νέες στάσεις

Εάν με τον σύντροφό σου έχεις κολλήσει σε συγκεκριμένες στάσεις, που πλέον σου φαίνονται κουραστικές, μην διστάσεις να του προτείνεις να δοκιμάσετε και κάτι καινούργιο.

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα