Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/10 thumbnail
Τα παιχνίδια εξουσίας, η σκληρότητα, η απαιτητική διάθεση και η δυσαρέσκεια σε έρωτα και χρήμα, συνεχίζουν και σήμερα, αφού ο Ήλιος και ο Πλούτωνας έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα επικίνδυνο Τετράγωνο μεταξύ τους, που απαιτεί την άμεση ψυχραιμία μας! Περισσότερο προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/10

Τα παιχνίδια εξουσίας, η σκληρότητα, η απαιτητική διάθεση και η δυσαρέσκεια σε έρωτα και χρήμα, συνεχίζουν και σήμερα, αφού ο Ήλιος και ο Πλούτωνας έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα επικίνδυνο Τετράγωνο μεταξύ τους, που απαιτεί την άμεση ψυχραιμία μας! Περισσότερο προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου!


 


ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή να είναι στο πλευρό σου είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να επικοινωνείς και να εκφράζεις τις ιδέες σου ή τον εαυτό σου δημιουργικά, σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει για μια ανοικτή, ειλικρινή και γενναιόδωρη προσέγγιση στις επικοινωνίες και τις αισθήσεις σου. Η συμβουλή μου είναι η εξής: δώσε ελεύθερα, χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή και απόλαυσε τον εαυτό σου.


ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα είναι μία τέλεια χρονική στιγμή για τη μείωση του στρες μέσω της δημιουργικής έκφρασης ή με το να ξεκινάς ένα χόμπι, τέχνες ή άλλες μορφές κοινωνικής ψυχαγωγίας. Κάνοντας κοινωνικές διασυνδέσεις και μοιράζοντας τις ιδέες σου, έρχεται αναπόφευκτα η στιγμή για μάθηση και συνειδητοποίηση καταστάσεων που θα σου κάνουν επίσης πολύ καλό.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις ανάγκη από μια ανάσα καθαρού αέρα, και η μονοτονία που βρίσκεσαι καθημερινά νομίζεις ότι σε πνίγει. Οι ασυνήθιστες ή μη συμβατικές συμβουλές μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο σε κάνει ενδεχομένως να πιέζεις τα όρια σου λίγο στις συνομιλίες και τις αλληλεπιδράσεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή είναι μια μέρα υψηλής ενέργειας σε πνευματικό επίπεδο, αγαπητέ Καρκίνε, και μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις ακόμη καλύτερος! Είναι μια εποχή που κάτι που σε απασχολεί πολύ καιρό, σε απογοητεύει και θα κάνεις κινήσεις για να δώσεις άμεση λύση. Είναι επίσης χρόνος με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό που μπορείς να τελειώσεις με πολλά θέματα που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν. 


ΛΕΩΝ: Λάβε υπόψη σου ότι έχεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν και ότι μπορεί να καταλήξεις να μιλάς μόνος σου και ενδεχομένως να μπερδευτείς ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά, είσαι παθιασμένος και αυτό που κάνεις σήμερα σε ενθουσιάζει τόσο για να μοιραστείς τις ιδέες σου και τα σχέδια σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να δοκιμάσεις ένα νέο συναίσθημα, μέθοδο, ιδέα ή ενδιαφέρον για κάτι που μπορεί να σε ανεβάσει πνευματικά στη ζωή. Ανεπανάληπτες εξελίξεις με σχέδια μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις κάτι έξω από το συνηθισμένο και τείνουν να σε οδηγήσουν σε ευχάριστες εκπλήξεις ή ανακαλύψεις. Η διαίσθησή σου σχετικά με όλα αυτά τα θέματα θα είναι αυξημένη σήμερα.


ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για συναρπαστικές ιδέες για την οικογένεια και για τα πρακτικά θέματα, τη μάθηση και τις μελέτες. Θέλεις να λύσεις πολλά προβλήματα τώρα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό γιατί είναι στάσιμα και δεν ικανοποιείσαι με το να σκέφτεσαι μόνο. Μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου και να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λάβε υπόψη σου ότι η ενέργεια που έχεις σου δημιουργεί τόσο μεγάλο ενθουσιασμό σήμερα που μπορεί επίσης να σε κάνει πολύ ανυπόμονο, γι αυτό, πρόσεξε να μην παραλείψεις τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αν ανασυγκροτηθείς, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα τα φυσικά ταλέντα σου είναι ακόμη πιο εμφανή και ελκυστικά και είσαι προσηλωμένος σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ψυχαγωγούν. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος για να διευθετήσεις τις διαφορές με τους άλλους ή για να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διανύεις μια περίοδο για ξαφνικά ή ασυνήθιστα πράγματα και εμπειρίες. Ο Ερμής από τον Ζυγό σου τονίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και την αυθόρμητη πλευρά σου, δίνοντας έτσι βάρος στις πιο θετικές σου ιδιότητες. Επίσης, σε ενθαρρύνει να κάνεις φιλίες με ανθρώπους που σε εμπνέουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις κάτι νέο. Είναι μια καλή περίοδος να πειραματιστείς παρά να το αφήσεις, γιατί θα απολαύσεις πλήρως τη διαδικασία. Παίρνεις την απόφαση να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και έτσι θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες και αυτή η ανάσα φρέσκου αέρα σε εμπνέει να ανακαλύψεις ασυνήθιστες μεθόδους, λύσεις και εμπειρίες.


ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, δίνοντάς σου μια ισχυρή θέληση και το θάρρος να μπορέσεις να τελειώσεις με όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Φρόντισε να δεις με αισιοδοξία τις καταστάσεις και το μέλλον με βεβαιότητα. Θα είσαι γεμάτος με ενέργεια και όραμα, οπότε προσπάθησε και σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X