Η ρεφλεξολογία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή thumbnail
Η μέθοδος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή μπορεί να εφαρμοστεί, με σκοπό τόσο να ενδυναμώσει τον ίδιο τον οργανισμό, όσο και να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα.

Η ρεφλεξολογία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Γράφει η Δέσποινα Παπαβασιλείου, ρεφλεξολόγοςΤα προβλήματα στην αναπαραγωγή είναι πολλά που μας είναι γνώριμα, όμως και ένας αριθμός προβλημάτων είναι αγνώστου αιτίας. Αν έχετε στο μυαλό σας ότι μια πετυχημένη αναπαραγωγή έχει σχέση μόνο με την νεανικότητα της γυναίκας, κάνετε σίγουρα λάθος.


Η αλήθεια είναι ότι το όλο θέμα με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι ένας λαβύρινθος που πραγματικά κατακερματίζει τα ζευγάρια τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, απο την πληθώρα των διαφορετικών πληροφοριών που παίρνουν.


Είναι σαφώς πιο εύκολο να προσδιοριστεί πιθανό πρόβλημα απο την πλευρά του άνδρα, καθώς οι εξετάσεις που θα πρέπει να γίνουν, είναι πολύ λιγότερες συγκριτικά με τις εξετάσεις και τα όργανα που θα πρέπει να εξεταστούν απο την πλευρά της γυναίκας.


Στην αναπαραγωγή υπάρχουν προβλήματα αναστρέψημα και μη αναστρέψημα, όπως για παράδειγμα αζωοσπερμία μη αποφρακτικού τύπου, τερατοσπερμία ή ακόμη και απόφραξη σαλπίγγων.


Σε μη αναστρέψημα προβλήματα η μέθοδος της Ρεφλεξολογίας δεν βοηθάει. Στις περιπτώσεις προβλημάτων που ανατρέπονται μέσο αγωγής ή ακόμη και χειρουργείου μπορούμε να την ασκήσουμε συμπληρωματικά με οποιαδήποτε αγωγή ακολουθεί το ζευγάρι.


Η Ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος, που εφαρμόζεται στα άκρα μας και απο εκεί διεγείρουμε σημεία που αντανακλούν σε ολο το σώμα τόσο σε όργανα όσο και σε συστήματα, δια μέσω των αισθητήριων υποδοχέων.


Η μέθοδος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή μπορεί να εφαρμοστεί με σκοπό τόσο να ενδυναμώσει τον ίδιο τον οργανισμό, όσο και να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα. Εν συνεχεία επηρεάζεται άμεσα το ενδοκρινικό με σκοπό την βέλτιστη παραγωγή των επιθυμητών ορμονών.


Η Ρεφλεξολογία είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος που θέλει επαναλήψεις, σύμφωνα με το σύστημα και τα όργανα που επιθυμούμε να δουλέψουμε. Παρόλα αυτά όταν φτάσουμε στην στιγμή της εμφύτευσης το κύριο μέλημα, είναι να έχουμε το νευρικό σύστημα όσο πιο χαλαρό μπορούμε σε συνδιασμό με την διέγερση του ενδομητρίου με σκοπό την επιτυχή εξέλιξη της εμφύτευσης.

Έρευνα απέδειξε ότι , η Ρεφλεξολογία δυνάμωσε το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, καθώς βελτίωσε την αιμάτωση του και παράλληλα μεταφέρθηκε στους ιστούς καλύτερα η φαρμακευτική αγωγή που είχε προταθεί. Ταυτόχρονα απελευθερώνονταν ενδορφίνες με αποτέλεσμα την μείωση του πόνου, του στρες και παραδιτόταν μια αίσθηση ευεξίας.


Πηγή : {1} bioportfolio.com/resources/trial


Δέσποινα Παπαβασιλείου
Ρεφλεξολόγος, εξειδίκευση σε ρεφλεξολογία και μητρότητα
Μεταξά 39, Γλυφάδα
6938307670
www.reflexdp.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X