Στήριξε κι εσύ τον αγώνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού! thumbnail
Νομίζεις ότι είναι κάτι που δε θα συμβεί σε σένα; Ότι δε σε αφορά; Κι όμως αν κοιτάξεις στο ευρύτερο αλλά και στο κοντινό σου περιβάλλον δυστυχώς θα βρεις σίγουρα γυναίκες που έχουν είτε νοσήσει είτε ήταν κοντά στο να νοσήσουν αλλά το πρόλαβαν.

Στήριξε κι εσύ τον αγώνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού!

«Όταν διαγνώστηκα με τον καρκίνο του μαστού, δεν ήθελα να το αποδεχτώ, να το αντιμετωπίσω. Όταν το μοιράστηκα, όχι μόνο ανακουφίστηκα αλλά ένιωσα και πολύ δυνατή»


Νικολέτα Μ.


Νομίζεις ότι είναι κάτι που δε θα συμβεί σε σένα; Ότι δε σε αφορά;


Κι όμως αν κοιτάξεις στο ευρύτερο αλλά και στο κοντινό σου περιβάλλον δυστυχώς θα βρεις σίγουρα γυναίκες που έχουν είτε νοσήσει είτε ήταν κοντά στο να νοσήσουν αλλά το πρόλαβαν.


Μπορεί και να είσαι μια από εκείνες…


Δυστυχώς ο καρκίνος του μαστού είναι μια από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου που προσβάλουν συνήθως τις γυναίκες… Ωστόσο, το ενθαρρυντικό νέο για όλες μας είναι ότι είναι κατά 90% ιάσιμος!


Πώς γίνεται αυτό; Με την πάλη σπουδαίων γυναικών! Το ξεκίνησε από την Αμερική το 1992 η Evelyn Lauder και έκτοτε η ροζ κορδέλα έγινε το σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου!


Στην Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», προσφέρει σημαντικό έργο στον αγώνα ευαισθητοποίησης των γυναικών.Δυο είναι τα σημαντικά που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου: πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση! Γι αυτό είναι πολύ σημαντικός και ο αγώνας ευαισθητοποίησης του κόσμου γοα τον καρκίνο του μαστού! Κάνε κι εσύ στον εαυτό σου και στις φίλες σου… δώρο μια εξέταση του μαστού μια φορά το χρόνο!


Ο μήνας Οκτώβρης είναι ο κάθε χρόνο ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.  Ξεκίνησε δυναμικά με το Race for the cure την πρώτη μέρα του μήνα με συμμετοχή περισσότερων από 35.500 ατόμων.Το Άλμα Ζωής συμμετέχει στη φωταγώγηση κτιρίων που θα πραγματοποιηθεί παγκοσμίως στις 17 Οκτωβρίου! Στις 18:30, τα μέλη του Συλλόγου Άλμα Ζωής μαζί με εθελοντές θα σχηματίσουν την ανθρώπινη ροζ κορδέλα στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.


Σε όλον αυτόν τον αγώνα στην Ελλάδα, το Άλμα Ζωής δεν είναι μόνο του. Έχει τις εταιρείες που το στηρίζουν και χωρίς εκείνες δε θα μπορούσε να προσφέρει το πολύτιμο έργο του σε όλους όσους έχουν ανάγκη και στήριξη.Το Lipton στηρίζει τον αγώνα του Άλματος Ζωής και φροντίζει για την καλύτερη ζωή χιλιάδων γυναικών στη χώρα μας… Με την  αγορά κάθε συσκευασίας Lipton στηρίζεις και εσύ τον πολύτιμο αγώνα του Συλλόγου!


 


Μοιράσου κι εσύ τη δική σου ιστορία ή την ιστορία κοντινών σου ανθρώπων! Και μην ξεχνάς: Δεν είσαι μόνη! 


Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:


Estée Lauder: Φωταγωγείται το Παναθηναϊκό Στάδιο για τον Καρκίνο του Μαστού


9ο Greece Race for the Cure®


Evelyn Lauder: Μια γυναίκα – ένα όραμα: 25 χρόνια στον αγώνα για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού


Πού θα ενημερωθώ για τον καρκίνο του μαστού;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X