Κερδίστε ένα Πλήρες Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Τοπικού Πάχους από την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» thumbnail

Κερδίστε ένα Πλήρες Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Τοπικού Πάχους από την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

To boro.gr σε συνεργασία με τα ιατρεία  ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» δίνουν την ευκαιρία σε 2 αναγνώστες να κερδίσουν ένα Πλήρες Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Τοπικού Πάχους.

 


ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ


H ELIMINATE στοχεύει σε συγκεκριμένες προβληματικές όπως το πηγούνι, τους βραχίονες, τους μηρούς, το εσωτερικό των μηρών, ή σε οποιαδήποτε άλλη επιλεγμένη περιοχή. Το λίπος διασπάται και απομακρύνεται συγκεκριμένα από την περιοχή της θεραπείας από τις συνήθεις οδούς του μεταβολισμού του σώματος.


Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος και τις περιοχές του σώματος όπου το ανεπιθύμητο λίπος αποθηκεύεται και μπορείτε να επιστρέψετε στις φυσιολογικές δραστηριότητές σας αμέσως μετά τη θεραπεία.


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X