Αφροδίτη στον Ζυγό έως 8 Νοεμβρίου 2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια thumbnail
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην όμορφη και ουσιαστική εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών!

Αφροδίτη στον Ζυγό έως 8 Νοεμβρίου 2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στις 14 Οκτωβρίου στον αέρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού τον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει ως τις 7 Νοεμβρίου 2017.


Η Αφροδίτη από τον Ζυγό βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην όμορφη και ουσιαστική εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών! Οι βασικές ανάγκες για το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας είναι η συντροφικότητα, ο έρωτας,  η αναθέρμανση, ισορροπία και δικαιοσύνη στις σχέσεις, η ενασχόληση με την τέχνη, την μόδα, την βελτίωση της εμφάνισης και φυσικά οι ευκαιρίες για αναμελιά και για διασκέδαση δεν θα λείψουν. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το «εγώ» και να επικεντρωθούμε στο «εμείς» διαβάζοντας ωστόσο και τις προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας.


 


Κριός

Η Αφροδίτη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και το διάστημα που ξεκινά αναμένεται να είναι αρκετά συντροφικό αλλά και ανανεωτικό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις μία σημαντική βελτίωση στη σχέση σου μαζί τους , βάζοντας νερό στο κρασί σου και λειτουργώντας περισσότερο με το «μαζί» και λιγότερο με το «εγώ»!  στις 28 Οκτωβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σε ταλαιπωρήσει με θέματα που αφορούν τους στόχους σου για το μέλλον μίας σχέσης ή συνεργασίας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις 7-8 Απριλίου . Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα στηρίξει σημαντικά τα σχέδια και τις προοπτικές σχέσεων και συνεργασιών για σένα που έχεις γεννηθεί στις 14 Απριλίου. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό παίρνεις τα ρίσκα σου στις σχέσεις σου, εκπλήξεις τους πάντες και δεν γλιτώνεις τα καβγαδάκια και τις ανατροπές αφού εσύ θα τα επιδιώξεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 15-16  Απριλίου.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Ταύρου είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις το κλίμα της καθημερινότητάς σου πιο αρμονικό βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της ζωής σου, αλλά αφήνοντας και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα αλλά και για τις δραστηριότητες που αγαπάς! Καταφέρνεις να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου, φροντίζεις περισσότερο το σώμα και την διατροφή σου, αλλάζεις την γκαρνταρόμπα σου, ξεκινάς γυμναστική , ενώ λειτουργείς πιο δημιουργικά και στην δουλειά!  Στις 28 Οκτωβρίου φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές, την κούραση και την εξάντληση λόγω αυξημένων δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις για θέματα οικονομικά- ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου που σου δημιουργούν εκνευρισμό!

Δίδυμος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται για να τονώσει την αισθηματική σου ζωή αλλά και για να αυξήσει περισσότερο τις ευκαιρίες για ψυχαγωγία, έρωτα, φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστο χρόνο με παιδιά αλλά και ενασχόληση με την τέχνη! Έτσι λοιπόν έχεις να αναμένεις ότι θα απολαύσεις ευχάριστες στιγμές που πραγματικά θα σε τονώσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα απέφυγε οικονομικές σπατάλες αλλά και υπερβολές στον τρόπο έκφρασής σου για θέματα αισθηματικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου  θα βοηθήσει την σταθεροποίηση μίας σχέσης ή συνεργασίας  ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15 Ιουνίου! Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, εκρηκτικός, μπορεί να έρθει με άτομο που σε χωρίζει κάποιας μορφής χάσμα ή που το γνώρισες από το διαδίκτυο. Επηρεάζεσαι κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Καρκίνος

Είναι η στιγμή που έχεις την ανάγκη να ανανεώσεις το σπίτι σου, τις οικογενειακές σου σχέσεις, να ομορφύνεις το χώρο σου και να δημιουργήσεις την δική σου φωλιά που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του ζυγού βελτιώνεται το κλίμα στο σπίτι (με οποιονδήποτε τρόπο) , έρχεσαι κοντά στους ανθρώπους που συμβιώνεις και μοιράζεσαι μαζί τους όμορφες στιγμές, ενώ ανοίγεις το σπίτι σου προς τα άτομα που αγαπάς (φίλοι, σύντροφο, συνεργάτες) κάνοντας μία κοινωνική συγκέντρωση! Το σημαντικό είναι ότι δέχεσαι στήριξη από οικεία πρόσωπα αυτό το διάστημα. Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις σε μόνιμες σχέσεις ή συνεργασίες σου, θα απογοητευτείς από την στάση κάποιων ανθρώπων, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8 Ιουλίου! Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου   θα ανακουφιστείς από την ισορροπία που θα υπάρξει στην καθημερινότητά σου αλλά και από την ολοκλήρωση μίας εργασίας που είχε απορροφήσει αρκετό από το χρόνο σου! Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνει μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές στο σπίτι ή και στην δουλειά, διατήρησε την ψυχραιμία σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 16-17 Ιουλίου.

Λέοντα

Μπαίνεις σε μία κοινωνική περίοδο όπου το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα τονωθεί αρκετά, οι νέες δημιουργικές σου ιδέες θα ξεχωρίσουν, ενώ οι προοπτικές για όμορφες συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες, θα είναι αρκετά τονισμένες! Με την Αφροδίτη από τον Ζυγό αξιοποιείς στο έπακρο τα εκφραστικά σου μέσα και πετυχαίνεις πραγματικά τους σκοπούς σου! Ευνοείσαι για μία οικονομική συμφωνία, για εύρεση λύσεων που θα σε βοηθήσουν να φέρεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία στο μυαλό, στις σκέψεις, στη ζωή σου, ενώ τα φλερτάκια δεν θα λείψουν! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, θα φέρει κάποιες πιέσεις και προβληματισμούς για θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς και η πίεση που δέχεσαι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να κατασταλάξεις σε αποφάσεις, συζητήσεις, ιδέες που αφορούν τον τομέα του έρωτα ή ακόμα και μίας επιχειρηματικής δραστηριότητας. ! Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, οι ξαφνικές ειδήσεις και επικοινωνίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Παρθένος

Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού όπου και σε βοηθά να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε βοηθήσουν αρκετά αυτό το διάστημα στην ανάπτυξή σου! Παράλληλα ανακτάς την εμπιστοσύνη προς τον ίδιο σου τον εαυτό, βρίσκεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου, ασχολείσαι περισσότερο με εσένα και νιώθεις όμορφα για αυτό! Ένα δωράκι που θα προκύψει αυτό το μήνα θα σε κάνει να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα πρόσεξε τις σπατάλες τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές γιατί άνετα θα παρασυρθείς σε υπερβολές που θα έχουν το κόστος τους, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο! Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου  βρίσκεις λύσεις για θέματα οικονομικού περιεχομένου που προβλημάτισαν εσένα, το σπίτι και την οικογένεια, πολύ παραπάνω για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, απέφυγε τα οικονομικά ρίσκα  πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο !

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και διανύεις την δική σου εποχή ανανέωσης, ερωτισμού και γοητείας! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό, απολαυστικό, με κατακτήσεις κάθε είδους, αλλά και με την επιθυμία σου να θέλεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου, είτε την εξωτερική σου εμφάνιση ή ακόμα και τον εσωτερικό σου κόσμο! Η ανανέωση αυτή θα γίνει αμέσως αντιληπτή και από το περιβάλλον σου αφού θα είσαι το αγαπητό πρόσωπο των ημερών όπου όλοι θα αναζητούν την συντροφιά σου! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  θα γίνει η αιτία για να προκληθούν κάποιες εντάσεις  στον οικογενειακό χώρο, εξαιτίας αποκαλύψεων, προκλήσεων ή και μυστικών (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο)!  Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου   θα ευνοήσει στην λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα αισθηματικά και θα μπορέσεις να κατασταλάξεις πιο σίγουρα σε σταθερές απόψεις αλλά και επιλογές, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, αιφνιδιάζεσαι από την συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών γεγονός που σου προκαλεί ένταση.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Ζυγού , είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια νοσταλγικές επιθυμίες του χτες και να χρειαστεί με τον σωστό και τον δίκαιο τρόπο να αποδείξεις τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό ! Μία δημιουργική επαγγελματική ιδέα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αυτή την περίοδο  στα σκαριά των επιθυμιών σου και να δουλεύεις για αυτήν! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα παρασυρθείς από τις αρνητικές σκέψεις και τα εκδικητικά σου ένστικτα, κατόπιν αποκαλύψεων που θα γίνουν είτε στα αισθηματικά, είτε στα επαγγελματικά. )!  Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου    θα στηρίξει τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως τώρα για την ανάπτυξη των οικονομικών σου και θα μπορέσεις να νιώσεις ανακούφιση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, βρίσκεσαι σε ένταση εξαιτίας των αιφνίδιων αλλαγών στο πρόγραμμά σου που σου χαλούν το πρόγραμμα της ημέρας (αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο).

Τοξότης

Μία κοινωνική περίοδος ξεκινά όπου οι φίλοι, η δικτύωση, οι γνωριμίες, οι συλλογικές δραστηριότητες θα αποτελέσουν την «πηγή» διασκέδασης και απόλαυσης των ημερών που ακολουθούν! Το διάστημα αυτό κυνηγάς πολύ περισσότερο τα θέλω και τις επιθυμίες σου και βλέπεις στην πορεία των ημερών, κάποιες από αυτές να γίνονται πραγματικότητα! Ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει πρώτα σαν φιλία ή μία αισθηματική γνωριμία μπορεί να προέλθει μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  πιέζεσαι οικονομικά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα όσα πραγματικά θα θελες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Προσοχή επίσης και ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι! Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια του παρελθόντος, προχωρώντας μπροστά στην υλοποίηση των σχεδίων σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, ο έρωτας παίρνει ξαφνική απρόβλεπτη μορφή και σε διασκεδάζει στο έπακρο … πες ναι σε νέες αισθηματικές προτάσεις που ως στόχο έχουν όμως μόνο να περάσεις καλά (η επιρροή αφορά εσένα που είσαι τοξότης του 3ου δεκαημέρου)!

Αιγόκερως

Δεν κάνεις εκπτώσεις στα «θέλω» σου αυτή την περίοδο αφού με την Αφροδίτη να περνά στο Ζυγό σκέφτεσαι αρκετά ψηλά για σένα και το μέλλον σου! Η καριέρα σου παίζει σπουδαίο ρόλο τις ημέρες που ακολουθούν και σου δίνεται η ευκαιρία να μπορέσεις να προβάλεις τις ικανότητές σου, τα ταλέντα σου και να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση στο χώρο που δραστηριοποιείσαι, κερδίζοντας πάνω απ΄όλα την εκτίμηση και το σεβασμό από τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν!  Σημαντική βελτίωση θα δεις και στον τομέα του γάμου ! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε κάνει αρκετά ανταγωνιστικό και επιβλητικό προκειμένου να πετύχεις θέματα στόχων και καριέρας . Να αναμένεις ότι θα γίνουν ιδιαίτερες ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς που θα επηρεάσουν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , θα στηρίξει την προσπέραση εμποδίων στα επαγγελματικά για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργεί εστίες έντασης στο σπίτι ή και στο επαγγελματικό περιβάλλον πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Υδροχόος

Ένα κύμα αισιοδοξίας, χαράς και δημιουργίας έρχεται για να σε παρασύρει προκειμένου να περάσεις καλά! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, κοινωνικοποιείσαι ακόμα περισσότερο, εμπλουτίζεις τις δημιουργικές σου γνώσεις και εμπειρίες, κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, προγραμματίζεις ένα ταξιδάκι ή έχεις τα φλερτ σου που προέρχονται μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομο που σε χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά!  Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα απέφυγε τις εστίες κουτσομπολιών και παρασκηνίου ιδιαίτερα για ζητήματα επαγγελματικά (αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο). Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα αποτελέσει το στήριγμα προκειμένου να έχεις την διάκριση ή την εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και να λύσεις τις προκλήσεις που δεν σου επέτρεπαν να κάνεις πραγματικότητα τις επιθυμίες σου (αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό πες ναι στις εμπνευσμένες ιδέες, στις προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου  και στις ξαφνικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Ιχθύς

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα σε βοηθήσει με κάθε τρόπο να ενισχύσεις τα ψυχικά σου αποθέματα, ενώ παράλληλα θα σε στηρίξει προκειμένου να έχεις πρόοδο και εξέλιξη στην διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων.  Σταδιακά θα νιώσεις ανακούφιση για οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομικά, φορολογικά, τραπεζικά ενώ θα προέλθει και μία οικονομική διευκόλυνση! Στις 28 Οκτωβρίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα διεγείρει την ζήλεια και τις ερωτικές εκρήξεις πάθους  για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα μπορέσεις να βρεις διέξοδο και λύση για οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα- αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο-. Στις 4 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό απέφυγε τα οικονομικά και τα συναισθηματικά ρίσκα (αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X