Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/10 thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/10

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς να βρεις τον εαυτό σου με εμμονή και με το στόχο των καθηκόντων σου σήμερα, που θα μπορούσαν να σε βγάλουν από πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα. Αυτή η επιμέλεια που θα έχεις σε εξυπηρετεί, για αυτό εσύ πρέπει να κινηθείς με τον τρόπο που ξέρεις για να έρθει η επιτυχία που ζητάς.


ΤΑΥΡΟΣ: Συνεχίζοντας τις κινήσεις που κάνεις για τον εαυτό σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι φίλοι σου και τα μέλη της οικογένειάς σου, εξαρτώνται από εσένα. Μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που κάνεις για εκείνους αλλά σήμερα καλό θα είναι να δεις λίγο και τις δικές σου υποθέσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα θα μπορέσεις να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε υψηλότερο επίπεδο, και έτσι δεν θα μπορούν να σε επηρεάσουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Θα μπορέσεις να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα θέλεις να προστατέψεις το οικογενειακό σου περιβάλλον. Κάνοντας καλύτερα το έργο σου, τιμάς και εκείνους που θέλεις να προστατέψεις με την υψηλότερη ποιότητα προσοχής και φροντίδας που μπορείς να δώσεις. Σήμερα, επέτρεψε στο ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει για να ρυθμίσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να δώσεις τις λύσεις που θέλεις.


ΛΕΩΝ: Σήμερα, η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ έντονη και θα θέλεις να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου. Κοντά στα δικά σου άτομα, μπορείς να χαλαρώσεις και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Θα δεις ότι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μετά όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχεις υπερβολικά θετική ενέργεια και θα θέλεις να την μοιραστείς με άλλους. Θα νιώσεις ακόμη την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις κάποιες καταστάσεις ώστε να μην ξοδεύεις το χρόνο σου με άτομα που σε ρίχνουν ψυχικά. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σου, κράτησε αυτά που θέλεις και σε φτιάχνουν ψυχολογικά και άφησε πίσω σου καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα.


ΖΥΓΟΣ: Μην έχεις αρνητικότητα σήμερα σε κάποια θέματα που μπορεί να σου πει κάποιο άτομο της οικογένειας σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, μπορείς να πεις την άποψη σου και σε βεβαιώνω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όταν περιβάλλεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με αγάπη και στοργή μπορείς να αισθανθείς το πόσο όμορφα νιώθεις και να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην καθημερινότητα σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα νιώσεις όμορφα με φιλικά σου πρόσωπα και θα δημιουργήσεις στενότερους δεσμούς. Η σωστή προσέγγιση για να μοιραστείς τα κοινά της ζωή σου με κάποιο άλλο φιλικό άτομο και να κάνεις έτσι τη ζωή σου πιο εύκολη θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν αυτό το διάστημα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ συχνά θέλεις να βρίσκεσαι στο προσκήνιο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να μιλήσεις σε κάποιο αγαπημένο σου άτομο για τις ανησυχίες σου. Με αυτά που θα καταπιαστείς σήμερα θα μπορέσεις να έχεις την επιτυχία που θέλεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, μπορεί να νιώθεις καχυποψία από τα κίνητρα των άλλων απέναντι σου. Οι υποψίες σου μπορεί να είναι η δική σου ανασφάλεια που σε κάνει να έχεις επιφυλάξεις. Όταν είσαι αναστατωμένος, δε σκέφτεσαι με σύνεση και αποσυντονίζεσαι. Φρόντισε να ξεφύγεις από τέτοιου είδους θέματα και να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν με γενναιότητα ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν θα σε πιάσει το πείσμα σου και θα βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Έτσι θα μπορέσεις να δεις τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και να δεις πιο ξεκάθαρα την αλήθεια του τι συμβαίνει. Στη συνέχεια, μπορείς να προσδιορίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια εάν τα κίνητρα των άλλων είναι σύμφωνα με τους στόχους σου ή όχι. Οι ικανότητες σου είναι πολλές κινήσου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.


ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα πάρεις την απόφαση να μην πάρεις τίποτα προσωπικά ώστε να επηρεάσει την ψυχολογία σου αρνητικά. Θα δεχτείς τους άλλους όπως είναι και κατά συνέπεια και τις πράξεις τους. Άστους να σου αποκαλύψουν οι ίδιοι τα σχέδια τους. Θα αισθανθείς πιο ισχυρός με τον εαυτό σου, και θα μπορείς να κινηθείς στους στόχους που θέλεις για να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.
πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X