Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 16/10 thumbnail

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 16/10

ΚΡΙΟΣ: Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο από τον Τοξότη, ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές σου υποθέσεις τη σημερινή μέρα. Φαίνεται πως οι δεσμευμένοι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τριγμούς στη σχέση τους και να επαναφέρουν την ισορροπία. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, θα νιώσουν έντονη ανάγκη για συντροφικότητα, κάτι που θα τους οδηγήσει σε αναζήτηση υποψήφιων συντρόφων…


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα στις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ακόμα και η συμβίωση με το ταίρι σου, θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας πραγματικότητας.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στο δρόμο σου. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι, φαίνεται πως καταφέρνουν να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ η σχέση τους θα χαρακτηρίζεται από μια ανάγκη για σταθερότητα και ισορροπία. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει τον μόνιμο σύντροφό τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθερότητα θα επιτευχθεί στην αισθηματική σου ζωή καθώς με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μπορείς να εδραιώσεις μια σοβαρή σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε προδιαθέσει να δημιουργήσεις ένα σοβαρό δεσμό, είναι ιδιαίτερα αυξημένες!


ΛΕΩΝ: Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται τη σημερινή μέρα, φέρνει βελτίωση στις σχέσεις. Ειδικά οι αδέσμευτοι Λέοντες, φαίνεται πως θα αισθάνονται αυξημένη γοητεία και διάθεση να φλερτάρουν, ενώ οι προτάσεις και οι συναντήσεις με υποψήφιους παρτενέρ, θα είναι πολλαπλάσιες. Αλλά και οι δεσμευμένοι, θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται και την επικοινωνία με το ταίρι τους να γεφυρώνει τις διαφορές τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν η σχέση με το σύντροφό σου έχει κλονιστεί το τελευταίο διάστημα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να τη βοηθήσει να αποκατασταθεί και να μπει σε πιο γερές βάσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους και επιθυμείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στα αισθηματικά σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο άτομο, που θα σου εμπνεύσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι.


ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος από το ζώδιό σου συναντά τον Κρόνο σε μια όψη εξαγώνου σήμερα, η ενέργεια της οποίας σε ωθεί να ισορροπήσεις την αισθηματική σου ζωή. Η υποχωρητική συμπεριφορά του/της συντρόφου σου ή μια συμβιβαστική διάθεση που θα χαρακτηρίζει και τους δυο σας, δημιουργεί το αρμονικό κλίμα που επιθυμείς. Από την άλλη, οι νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, παρουσιάζονται στα πιο απίθανα μέρη!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σχηματίζεται τη σημερινή μέρα, σε παρακινεί να εμπιστευθείς την διαίσθηση και το ένστικτό σου, ώστε να οδηγηθείς σε ορθές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Προσπάθησε να διακρίνεις ποιες από τις επιλογές σου, μπορούν να σου παρέχουν την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ήλιος από τον Ζυγό συναντά τον Κρόνο από το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας σου την ανάγκη να διευρύνεις τον κύκλο σου και να βάλεις στη ζωή σου ενδιαφέρουσες παρουσίες ανάμεσα στις οποίες, ενδεχομένως, να βρίσκεται και ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Οι ευκαιρίες μπορεί να κρύβονται παντού και είναι αυξημένες σε μέρη που εμπεριέχουν ομαδικές δραστηριότητες…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ο εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, σου φτιάχνει τη διάθεση. Η θετική πορεία σε άλλους τομείς της ζωής σου, επαγγελματικούς ή οικονομικούς, επηρεάζει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει πιο αισιόδοξο για το μέλλον. Εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα για να φανερώσεις έναν πιο ρομαντικό εαυτό στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο σήμερα, ευνοώντας νέες γνωριμίες αλλά και συναντήσεις με θαυμαστές που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και επιθυμείς να τους/τις γνωρίσεις καλύτερα. Η θετική σου διάθεση και η αυξημένη σου κοινωνικότητα, σε κάνουν γοητευτικό/η και ευπρόσιτο/η. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές και για τους δεσμευμένους, οι οποίοι μπορούν να οργανώσουν μια απόδραση ή μια συναρπαστική έξοδο με το ταίρι τους.


ΙΧΘΥΣ: Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και ισορροπίας. Οι σχέσεις σου δέχονται μεγάλη εύνοια και είναι πιθανό, κάποιες εξελίξεις στη μόνιμη σχέση σου, να σε οδηγούν σε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Θέματα συμβίωσης και οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου, δέχονται επίσης, θετικές επιρροές.
πηγή:myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X